10.000 TL'ye direksiyon seti önerisi

talha.a

Centipat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3060Ti - 2x16 32gb XPG - İntel Core i5 11400F
Merhaba hocalarım, 15 tatilde hayırlısıyla bir direksiyon seti almaya karar verdim şu anlık bütçem 10bin TL ama o zamana akdar 15-16 bin TL civarlarına çıkartabilirim belki genelde ETS 2 Assetto Corsa ve Forza Horizon 4, nadiren de Bus Simulator 21 fernbus gibi oyunlar oynayacağım. Bu bütçede aldım mı pişman olmayacağım uzun süre götürecek önerileriniz var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba hocalarım, 15 tatilde hayırlısıyla bir direksiyon seti almaya karar verdim şu anlık bütçem 10bin TL ama o zamana akdar 15-16 bin TL civarlarına çıkartabilirim belki genelde ETS 2 Assetto Corsa ve Forza Horizon 4, nadiren de Bus Simulator 21 fernbus gibi oyunlar oynayacağım. Bu bütçede aldım mı pişman olmayacağım uzun süre götürecek önerileriniz var mıdır?

16 civarına çıkabilirseniz G29 iyidir bende vardı bir ara sıkıntısız 2 yıl falan kullandım

Dostum 10k bandı biraz zor bütçeni biraz daha yükseltip logitech g29 almanı öneririm. 2 yıldır düzenli olarak kullanıyorum sorun varsa sorabilirsin.

15 tatilde bir daha aç o zaman aynı konuyu. Eğer olur da 15-16 bin TL bütçelere çıkarsan şu anki bütçene göre verebileceğimiz önerilerden daha iyilerini alabilirsin çünkü.

Dostum 10k bandı biraz zor bütçeni biraz daha yükseltip Logitech G29 almanı öneririm. 2 yıldır düzenli olarak kullanıyorum sorun varsa sorabilirsin.

Hocam dişlilerinde kronik var diyorlar siz öyle bir sorun yaşadınız mı?

15 tatilde bir daha aç o zaman aynı konuyu. Eğer olur da 15-16 bin TL bütçelere çıkarsan şu anki bütçene göre verebileceğimiz önerilerden daha iyilerini alabilirsin çünkü.

Hocam en kötü taksit yaparım 15 16 bin civarında ne önerirsiniz acaba merak ettim de :D

@talha.a Şu an için G29/G920'den başka seçenek yok sıfır olarak da ikinci el için konuşmuştum ben. Ayrıca sen satın alana kadar piyasada nasıl değişiklikler olur orasını da bilemeyiz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı