10 000 TL'ye FX-9590 PC Toplama

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şuraya bak Sosyal'deki herkes bugün iyilik meleği kesilmiş başka zaman olsa hiçbiri yorum yapmaz.

O cümleyi neden söylediğimi attığın yoruma bakarak anlayabilirsin. Ben senin topladığın sisteme hayali demeden bana saldırdın ben sana hiçbir şey söylemeden kendin sataştın sonrada bana edeple ahlakı öğretmeye çalışıyorsun ilk önce kendine bakıcan sonra millete söyleyeceksin.
10.000 TL'lik sistemi hayali diyerek imha ediyorsun. Bu konuda haklı olabilirsin fakat buna benzer bir konuda da yorum yapmıştın. Ön yargını kaldırmalısın.

Kardeşim ben anlatamıyorum herhalde hayali dememin sebebi fiyatı değil konuyu açanın açıp kaçması yorum yapmaması. Böyle sistemler hep hayali olur fiyatı farketmez yani ama bu en çok yüksek bütçeli açılan konularda çıkıyor. Türkiye'de 10 bin TL sisteme para vericek adam çok azdır emin olabilirsin.

Edeple alakayı katarak kendinin edepsiz olduğunu göstermiş oldun. Hangi yorumumda edepsizlik yapmışım. ''Hayali sisteme yardım etmiyorum'' demek edepsizlik olduysa Sosyal'in yarısı edepsiz ben fiyatına bakarak hayali sistem demem. Konuya bak açan adam cevap yazmışmı hayır daha neyini tartışıyorsun.

Ben emin olmadığım konuda yorum yapmam merak etme. Yaptığın şu yorumdan ne kadar terbiye aldığını anlıyorum. Konuyu açana bak bakalım cevap yazıyor mu? İnsanda anlayış olur diyorum ki hayali sistem hala tartışıyorsunuz. Hayali sistemlerde konuyu açıp kaçıyorlar sonrada ne cevap ne başka bir şey. Sırf insanlarla dalga geçmek için başka bir şey yok.
Artık atışma yapmakta terbiyesizlik oldu. Ben adamına göre muamele ederim arkadaş! Bende seni yazdım.

Atışmak denmez saldırmak denir buna. Ben burda bir yorum yazdım dövmediğiniz kaldı. Size anlatmak istiyorum ama bakıyorum hepiniz iyilik meleği oldunuz anlatamıyorum herhalde adam konuyu açmış kaçmış hayali sistemlerin hepsinde konuyu açıp kaçarlar ama anlamakta ısrar ediyorsunuz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı