Kontrast bakimindan zayif, ek olarak maksimum yenileme hizinda coil whine problemi yasayan kullanici sayisi cok. Bunlarin hicbirisi olmasaydi da yine o fiyata alinmaz cunku konudaki monitorler daha iyi ve daha ucuz.![]()
Asus ROG Strix XG27ACS 27" 1 ms QHD Pivot IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus ROG Strix XG27ACS 27" 1 ms QHD Pivot IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus ROG Strix XG27ACS 27" 1 ms QHD Pivot IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 11.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
R27QE veya Q27g4XF.
Alinmaz.Hocam R27QE hosuma gitti peki bir de bu monitor hakkinda ne dusunuyorsunuz? https://www.itopya.com/rampage-glac...nc-g-sync-beyaz-qhd-ips-gaming-monitor_u29288
Alinmaz.
Ölçüm verileri güzel olsa da en nihayetinde Rampage bünyesinde bulunan bir ürün, Rampage bir monitör alınmasını tavsiye etmem. Fiyatı da zaten pahalı, bu monitör 7.500 TL falandı zamanında, o fiyata bi' ihtimal ama ben yine almazdım.Neden peki?
Ölçüm verileri güzel olsa da en nihayetinde Rampage bünyesinde bulunan bir ürün, Rampage bir monitör alınmasını tavsiye etmem. Fiyatı da zaten pahalı, bu monitör 7.500 TL falandı zamanında, o fiyata bi' ihtimal ama ben yine almazdım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.