5500 TL'ye G-SYNC destekli monitör Tavsiyesi

Bütçe
4000-5500
MAG274QRF-QD ile MAG274QRF in farkları neler bilginiz var mı?
QD ibareli olan modelde Quantum Dot teknolojisi mevcut.
Quantum Dot, bir arka aydınlatma teknolojisidir. Daha yüksek renk gamutu elde etmenizi sağlar. Ancak, aradaki fiyat farkına değer mi buna siz karar vermelisiniz.
Yazılımsal G-Sync kullanımı nasıl oluyor? Nvidia Denetim Masası'ndan aktif ederek mi? Yoksa normal Gsync gibi otomatik olarak her zaman çalışıyor da sadece çalışma prensibi mi farklı?
NVIDIA Denetim Masası'ndan 1 kez aktif ediyorsunuz. Hepsi bu.
 
Son düzenleme:
NVIDIA Denetim Masası'ndan 1 kez aktif ediyorsunuz. Hepsi bu.
Aktif edildiğinde tepki süresi ya da herhangi bir şeyden taviz veriyor muyuz?
LG 27" 27GN800-B 144Hz 1ms G-Sync/FreeSync (HDMI+Display) QHD IPS Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da bu monitöre yorumunuz nedir? Birkaç aydır internetten bakıyorum ölü piksel riskinden bir türlü içim rahat ederek bir monitör alamadım o yüzden 200 300tl fazla verip sorun çıktığında yardımcı olabilecek mağazalardan almaya karar verdim. Çünkü sipariş direk şans işi anladığım kadarıyla. 2 yıldır biriktirdiğim paramı az bir fark için riske atamam.
 
Aktif edildiğinde tepki süresi ya da herhangi bir şeyden taviz veriyor muyuz?
Maalesef ki G-Sync aktifken tepki süresinde gecikmeler olabiliyor çünkü G-Sync, görüntü kalitesini arttırmak adına geliştirilmiş bir teknoloji. Bunu uygularken de doğal olarak performanstan çalıyor.
Benim önerdiğim monitör, genel olarak daha başarılı bir monitör hocam.
Birkaç aydır internetten bakıyorum ölü piksel riskinden bir türlü içim rahat ederek bir monitör alamadım o yüzden 200 300tl fazla verip sorun çıktığında yardımcı olabilecek mağazalardan almaya karar verdim. Çünkü sipariş direk şans işi anladığım kadarıyla. 2 yıldır biriktirdiğim paramı az bir fark için riske atamam.
Monitör olarak seçeneklerinizi söylerseniz yardım edebilirim.
 
Monitör olarak seçeneklerinizi söylerseniz yardım edebilirim
2560x1440p ghosting sorunu olmayan kontrastı min 1000:1 parlaklığı min 300cd max 1ms bakıyorum. Başta G-Sync istememin nedeni ghosting riski olmaması içindi. Mağazaya gidip elden alabileceğim bir monitör olması gerekiyor. Sadece internet satışı olanlara bakmıyorum artık.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı