Yeni telefon arıyorum, bildiğiniz F/P olan, kamerası güzel, kastırmadan bir şeyler yaptırabilecek bir telefon önerir misiniz?
10.000 TL altı olursa iyi olabilir.
realme mi saçma ?? Realme markası f/p kralı kaliteli bir markadır.Uzun kullanımda müşteri memnuniyeti yüksek olan bir marka.Çoğu Eski cihazları bile halen sorunsuz çalışıyor.Çin menşeli diye her marka kötü değil.
Samsunglar iPhone lar ne yazık ki f/p ürünü olmaktan gittikçe uzaklaşıyor. Ben de Samsung m34 öneriyorum ama fiyatları sadece kuru cihaz fiyatı, Samsung markasını tercih ettiğiniz zaman en az 1k-1,5k aksesuar masrafı eklemek gerekiyor.
realme mi saçma ?? Realme markası f/p kralı kaliteli bir markadır.Uzun kullanımda müşteri memnuniyeti yüksek olan bir marka.Çoğu Eski cihazları bile halen sorunsuz çalışıyor.Çin menşeli diye her marka kötü değil.
Samsunglar iPhone lar ne yazık ki f/p ürünü olmaktan gittikçe uzaklaşıyor. Ben de Samsung m34 öneriyorum ama fiyatları sadece kuru cihaz fiyatı, Samsung markasını tercih ettiğiniz zaman en az 1k-1,5k aksesuar masrafı eklemek gerekiyor.
Dediğin şeyin saçmalığına bakar mısın bir iPhone bir Samsung etmiyor dkslfjasdkjf, bu markalarla Realme rakip mi? O markalar telefon piyasasının 2 devi zaten Realme F/P telefon kategorisinde karşılaştır, git infinix, tecno, Vivo, Redmi gibi cihazlarla kıyasla.
Dediğin şeyin saçmalığına bakar mısın bir iPhone bir Samsung etmiyor dkslfjasdkjf, bu markalarla Realme rakip mi? O markalar telefon piyasasının 2 devi zaten Realme F/P telefon kategorisinde karşılaştır, git Infinix, Tecno, Vivo, Redmi gibi cihazlarla kıyasla.
İkinci el alabiliryorsanız S21 FE veya ona yakın S serisinden bir cihaz alabilirsiniz. S20 FE veya S10 Plus olabilir ama S20 FE telefon ısınma sorunu var, bence S21 FE veya S10 Plus bakın derim.
Sıfır alacaksanız Samsung M34 5G.
@Einstein@ruzgaew Hocalarım konuya açıklık getirebilir misiniz? Arkadaşlar gerçekten berbat telefonlar önermiş, konu sahibine yardımcı olabilirsiniz diye düşünerek etiketledim.