10.000 TL'ye kadar GPU önerisi

Bütçe
8-10 Bin

wqeldd

Femtopat
Daha fazla  
İstediğim oyunları istediğim grafiklerde oynayamıyorum. İşlemcimin kötü olduğunu düşünmüyorum fakat ekran kartım biraz eski (RX 550). Değiştirme kararı aldım. Aşağıda tüm bilgisayar bilgilerim yazıyor. Nasıl bir ekran kartı alabilirim?

Bütçe: Maximum 8-10 arası.

Kullanım amacım oyun oynamak.(orta-yüksek grafik)

Oyun oynama alışkanlıklarınız: Bu ekran kartı ile birlikte genellikle en düşükte oynamak zorunda kalıyorum fakat yeni bir ekran kartı alıp orta, yüksek ayarlarda oynamak istiyorum.

Bağlantı noktaları: Game booster GB-2418CF 23.6" 1 ms Full HD Curved 180 Hz oyuncu monitörü.

Bilgisayarınızın diğer bileşenleri: Anakart Pro H410M-B(MS-7D82) 1.0

Ekran kartı(değişecek parça) RX550.

İşlemci i5 10400 6 çekirdek 2.90 GHz.

RAM 16 GB.

Güç kaynağınız: Kasada 600W yazıyor.

Kasa boyutunuz: Ekran kartı desteği: 350mm.

Kasa ölçüleri: 400x190x455mm.

İstediğim oyunları istediğim grafiklerde oynayamıyorum. İşlemcimin kötü olduğunu düşünmüyorum fakat ekran kartım biraz eski (RX 550). Değiştirme kararı aldım. Aşağıda tüm bilgisayar bilgilerim yazıyor. Nasıl bir ekran kartı alabilirim?

Bütçe: Maximum 8-10 arası.

Kullanım amacım oyun oynamak.(orta-yüksek grafik)

Oyun oynama alışkanlıklarınız: Bu ekran kartı ile birlikte genellikle en düşükte oynamak zorunda kalıyorum fakat yeni bir ekran kartı alıp orta, yüksek ayarlarda oynamak istiyorum.

Bağlantı noktaları: Game booster GB-2418CF 23.6" 1 ms Full HD Curved 180 Hz oyuncu monitörü.

Bilgisayarınızın diğer bileşenleri: Anakart Pro H410M-B(MS-7D82) 1.0

Ekran kartı(değişecek parça) RX550.

İşlemci i5 10400 6 çekirdek 2.90 GHz.

RAM 16 GB.

Güç kaynağınız: Kasada 600W yazıyor.

Kasa boyutunuz: Ekran kartı desteği: 350mm.

Kasa ölçüleri: 400x190x455mm.
NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti
AMD Radeon RX 6600 / XT
AMD Radeon RX 5700 XT
NVIDIA GeForce RTX 2060 Super
NVIDIA GeForce RTX 2070 / S

İkinci el sıkıntı olmaz mı ya ondan korkuyorum.
Hocam temiz , mining yapılmamış , bakımları tam , furmark veya ısı değerleri iyi olan kartlar alınır.
Bu kartların sıfırları fiyatına 4060 Ti var.

İkinci el sıkıntı olmaz mı ya ondan korkuyorum.
Tam bütçenizi yazarsanız , daha detaylı ve güzel sonuçlar bulabiliriz.
Veya kendi bulduğunuz kartı farklı bi konu açarak ısı değerleri hakkında , alınır/alınmaz gibi yorumlar yapabiliriz.

Hocam temiz, mining yapılmamış, bakımları tam, FurMark veya sıcaklık değerleri iyi olan kartlar alınır.
Bu kartların sıfırları fiyatına 4060 Ti var.

Tam bütçenizi yazarsanız, daha detaylı ve güzel sonuçlar bulabiliriz.
Veya kendi bulduğunuz kartı farklı bir konu açarak sıcaklık değerleri hakkında, alınır/alınmaz gibi yorumlar yapabiliriz.

Bütçem 9 bin ve civarı arasında ben donanımdan çok anlamıyorum ondan dolayı ne alacağımı kasama sığabileceğini vs bilemiyorum.

Sarı siteye zerre güvenmem oradan alışveriş yapmanı da zerre önermem. 10.000 TL ye alabileceğin kartlar ise 3050, RX 7600 ( 1-2k daha eklersen ), RX 5700XT, RX 6500 XT, Intel Arc A750
Başka da çok bir şey alamazsın sıfır olarak. Ama sarı siteye kesinlikle güvenmemen gerektiğini tecrübelenmiş bir şekilde söyleyebilirim.

Bence AMD ile gitmen senin için çok daha mantıklı olur sıfır alacağım diyorsan.

Sarı siteye zerre güvenmem oradan alışveriş yapmanı da zerre önermem. 10.000 TL ye alabileceğin kartlar ise 3050, RX 7600 ( 1-2k daha eklersen ), RX 5700XT, RX 6500 XT, Intel Arc A750
Başka da çok bir şey alamazsın sıfır olarak. Ama sarı siteye kesinlikle güvenmemen gerektiğini tecrübelenmiş bir şekilde söyleyebilirim.

Bence AMD ile gitmen senin için çok daha mantıklı olur sıfır alacağım diyorsan.
Önemli olan satıcı, sitenin kendisi değil, sen güvenmeyebilirsin.

2. el RTX 3070 bulunur 10k ya.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı