10.000 TL'ye kadar hazır sistem önerisi

Hangisini önerirsiniz peki en çok buradan, hepsinin fiyatı da benim için uygun. Bir de değişmem gereken parça var mı yazarsanız sevinirim en çok önerdiğiniz sistemde. Biraz çok sordum özür dilerim yüksek bir fiyat olduğu için ve ilk yüksek seviye bilgisayarım olduğu için heyecanlıyım biraz.

Bence benim attığım i3 12. nesil işlemciye sahip RX 6600 sistem.
 
Anladım. Peki sizin attığınız ile düşük seviyede son çıkan oyunları oynayabilir miyim veya hangi yılın oyunlarını oynatır?

Düşük seviye mi:) A750 NVIDIA da RTX 3060 rakip kart. A750 kullanıyorum ve şu an tüm oyunları Ultra 1080p ve 60FPS üstü oynuyorum.
 
Düşük seviye mi:) A750 NVIDIA da RTX 3060 rakip kart. A750 kullanıyorum ve şu an tüm oyunları Ultra 1080p ve 60FPS oynuyorum.
Hocam en fazla 2019 oyunlarını oynarım pek sorun olmayacaktır o zaman hiç bir sistem. Ama burdan en çok önerdiğiniz sistem nedir sorunsuz olan? Bir de parça değiştirmem gerekir mi önereceğiniz sistemde?
 
Hocam siz kaça çıkabilirsiniz bütçe olarak maximum onu merak ettim.
Hocam birisinin maddi olarak yardımıyla toplayacağım da adam normalde PS 5 almayı düşünüyordu bana, sistem toplayayım bari dedim PS 5 fiyatıyla.

Bir de full ekipmanları PS 5 fiyatına toplayacağım ona karar verdim az önce. Yani mikrofonundan masasına kadar. O yüzden 10k fiyat biçtim.
 
Hocam en fazla 2019 oyunlarını oynarım pek sorun olmayacaktır o zaman hiçbir sistem. Ama buradan en çok önerdiğiniz sistem nedir sorunsuz olan? Bir de parça değiştirmem gerekir mi önereceğiniz sistemde?

Vok sistemde değiştirebileceğin güzel bir parça yok. PSU değiştirsen hepsi Rampage, değmez yani.
 
Hocam birisinin maddi olarak yardımıyla toplayacağım da adam normalde PS 5 almayı düşünüyordu bana, sistem toplayayım bari dedim PS 5 fiyatıyla.

Bir de Full ekipmanları PS 5 fiyatına toplayacağım ona karar verdim az önce. Yani mikrofonundan masasına kadar. O yüzden 10k fiyat biçtim.

Yani şu an 1650 veya Arc 750 sistem alacaksınız anladım kadarıyla ama bayağı fark var önerim i3 12. nesil işlemciye sahip sistem.
 
Yani şu an 1650 veya Arc 750 sistem alacaksınız anladım kadarıyla ama bayağı fark var önerim i3 12. nesil işlemciye sahip sistem.

Hocam kafam çok karışık yeni sistemler dolayısıyla. Zaten abartılı oyunlar oynamayacağım ileriki senelerde Low ayarlardaki oyunları götürse süper olur ama olmasa da olur. Bilmiyorum, olmazsa anakart üzerinden karşılaştırma yapacağım.
 
Peki VOK sistemde hata olur mu GPU sebebiyle?

1 yadır Intel Arc ekran kartı kullanıyorum. AMD gibi sürücü hataları yok. Yeni sürücüler stabil ve performans artışı sağlıyor.

Tek sorun bazı oyunların Intel Arc GPU desteği yok. Mesela Detroit Become Human. Detroit dışında hiç sorun yaşamadım. Cyberpunk ve GoW'u ultrada 60FPS üstü bitirdim. Tavsiye ederim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı