loneytunes
Megapat
Daha fazla
Merhaba iyi günler, şu an güncel olarak MSI 27" G2722 DP 1920x1080 IPS monitör kullanıyorum, çok yakın zamanda hem 4070 Ti aldım hem de PS5 aldım, bu monitör iyi ancak 4070 Ti hakkı 2K veya 4K şeklinde konular gördüm ki benim açtığım konularda da öneriler 2K üzerineydi ama acele etmemiştim, şimdi PS5'te alınca kararımı verdim, ayrıca bu monitörümde HDR veya PS5'teki görüntü özelliği vrr gibi ayarları da kullanamıyorum çünkü desteklemiyor bu monitörüm. Bu yüzden 2K veya 4K monitör almak istiyorum kısmetse, 4K emin değilim, aslında PS5 için en iyi seçenek sanırım ama PC tarafında sistemi gerçekten çok yoruyormuş kullananların yorumları o şekilde her türlü sistemi VRAM olarak çok zorluyormuş o yüzden 2K düşünüyorum, ama PS5 için 2K desteği yokmuş 1080p veya 4K sanırım. Bu yüzden gerçekten çok kararsız kaldım, yardımlarınızı bekliyorum gerçekten, çok teşekkür ederim şimdiden. Bütçem ortalama 10-12K TL yapabilirim duruma göre daha az veya daha fazla da olabilir, önerilere göre değerlendireceğim.