10.000 TL'ye sağlık takibi için akıllı saat önerisi

Yok galiba yağ ve kitle endeksi huawei de varmı emin değilim,bir bakın isterseniz. Ama samsung saatte android olduğu ve apk yüklenebildigi için çok daha özgür bir saat.

Huawei Watch fit 2 ve Huawei GT3 Pro bu ürünler arasındayım segment olarak farklı ama fit 2 fiyat performans ve akıllı saatlere giriş için uygun bir ürün gibi geldi.

Huawei Watch fit 2 ve Huawei GT3 Pro bu ürünler arasındayım segment olarak farklı ama fit 2 fiyat performans ve akıllı saatlere giriş için uygun bir ürün gibi geldi.
Madem bütçe vat almışken gt3 pro al watch fit 2 çok uzun süre kullanmasın büyük ihtimalle, bende band6 var huaweinin bu seneki martta 2 yıl olacak o zamandır tık demedi.Ama son 1 aydır kendi kendine kapanıyor açılıyor dokunmatik bozuluyor.Bunu sebebide ben hiç çıkarmadım desem yeri vardır, banyo, havuz, bisiklet, uyku, abdest, el yıkama hep kolumdaydı.Size önerim gt3pro almanız, yani o fiyata bileklik tarzı alacağınıza saat almak daha mantıklı geliyor bana şahsen, saygılar.İyi geceler

Madem bütçe vat almışken GT3 Pro al Watch fit 2 çok uzun süre kullanmasın büyük ihtimalle, bende band6 var Huawei'nin bu seneki Mart'ta 2 yıl olacak o zamandır tık demedi. Ama son 1 aydır kendi kendine kapanıyor açılıyor dokunmatik bozuluyor. Bunu sebebi de ben hiç çıkarmadım desem yeri vardır, banyo, havuz, bisiklet, uyku, abdest, el yıkama hep kolumdaydı. Size önerim GT3Pro almanız, yani o fiyata bileklik tarzı alacağınıza saat almak daha mantıklı geliyor bana şahsen, saygılar. İyi geceler.

Teşekkür ederim önerileriniz için. iyi günler

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı