10.000 TL'ye sistem toplama

Bütçe
10.000 Tl
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, her yerinden çatlak J7 Prime telefonum ve M5A78l, phenomx2 550, GTX 550 Ti'li eski bir sistemim var şu aralar sadece 70FPS'de CS oynuyorum. İkinci el 10.000 TL gibi bir bütçem var telefon yerine sistem toplamak istiyorum. İşlemci olarak R5 5600X var aklımda, ekran kartı ise RX580 olabilir. Şu iki toplu sistem dikkatimi çekti öneri ve görüşlerinize ihtiyacım var teşekkürler.

Teşekkürler, hiç bilemiyorum ya hep masaüstücü olmuşumdur önden gelen de üniversite yılları ama bilemedim sizce değer mi, zaten dediğim gibi cs oynuyorum bi mouse bi klavye çok farkı olmaz herhalde?

Hocam eğer ki bütçenizi 15.000 TL'ye çıkarabilirseniz şu anda Amazon'da günlük indirime girmiş 3050'li canavar bir laptop var :
Amazon.com.tr
Teşekkürler, hiç bilemiyorum ya hep masaüstücü olmuşumdur önden gelen de üniversite yılları ama bilemedim sizce değer mi, zaten dediğim gibi cs oynuyorum bi mouse bi klavye çok farkı olmaz herhalde?

Klavye farkı olmaz mouse zaten her türlü aynı canavar gibi sistem 15.000 TL'ye çok iyi güvenli bir satıcıya benziyor tam bir fikrim yok bütçem olsaydı ben kesinlikle alırdım bunu ama size kalmış tabii. Ayrıca 10.000 TL'ye topladığınız sistem CS de 30 FPS zorlar yani o yüzden laptop tercih etmeniz daha sağlıklı.

Hocam 3050 almayın mantıklı bir kart değil. Sizin bütçeniz ile ikinci el 5500/5600 ve 6600 sistem toplanabilir belki.

Klavye farkı olmaz mouse zaten her türlü aynı canavar gibi sistem 15.000 TL'ye çok iyi güvenli bir satıcıya benziyor tam bir fikrim yok bütçem olsaydı ben kesinlikle alırdım bunu ama size kalmış tabii. Ayrıca 10.000 TL'ye topladığınız sistem CS de 30 FPS zorlar yani o yüzden laptop tercih etmeniz daha sağlıklı.
Yok be hocam nasıl 30fps ben 60-70 alıyorum phenom x2 550 ile

Technopat Haberler

Geri
Yukarı