Söylediğim rakamlarda tablet arıyorum. Ders çalışmak ve ara sıra bir şeyler seyretmek için arayıştayım. Oyun oynama düşüncem pek yok uzun vade beni götürsün istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
tft panelmiş.. yıkıldım resmen![]()
Samsung Tab S9 FE Wi-Fi Gri 128 GB 6 GB Ram Tablet Fiyatları ve Modelleri - Pazarama
undefined Samsung Tab S9 FE Wi-Fi Gri 128 GB 6 GB Ram Tablet ürününü kampanyalı fiyatlar ile satın al. Şimdi tıkla undefined Samsung Tab S9 FE Wi-Fi Gri 128 GB 6 GB Ram Tablet fırsatlarını kaçırma.www.pazarama.com
aynı ekranda birden fazla iş yapabilmeye imkan sağlıyor mu? Video izleyip not alacağım çünkü ve bu yazı yazarken avcu algılamaması mevcut mudur biliyor musunuz?MatePad 11.5 alabilirsin. Vatan da 9.000₺.
Huawei Matepad 1.8Ghz 6Gb 128Gb 11.5inch- Emuı Tablet fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Huawei Matepad Tableten ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Huawei Matepad 1.8Ghz 6Gb 128Gb 11.5inch- Emuı Tablet fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Huawei Matepad Tableten ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
TFT panelmiş. Yıkıldım resmen.
IPS olsaydı bunu almayı düşünüyordum ama ne yapalım.
Aynı ekranda birden fazla iş yapabilmeye imkan sağlıyor mu? Video izleyip not alacağım çünkü ve bu yazı yazarken avcu algılamaması mevcut mudur biliyor musunuz?
Poco x3 pro telefon aldımRedmi Pad Pro/ Poco Pad bakabilirsiniz indirimlerde.
Bende yeni Honor telefona geçiş yaptım. Tableti daha çok okuma yapmak için kullanıyorum ondan depolama, şarj kısımlarına ağırlık vererek uygun fiyatlı olarak 10 bine almıştım Redmi Pad Pro'yu. Şimdilik sorunu yokPoco x3 pro telefon aldım
Tam 2 sene dolunca anakartı yandı. Kronik cart curt bişeler dendi. Mi ile aram bozuldu ondan sonra.
(Mi nin haberi yok ama olsun)
Ondan sebep çok mi ye yanaşmak istemiyorum telefondu tabletti vs durumlarda
nette neden pek videosu vs yok anlamadım.. Bi bakacağım ama yine de Redmi Pad Pro yaBende yeni Honor telefona geçiş yaptım. Tableti daha çok okuma yapmak için kullanıyorum ondan depolama, şarj kısımlarına ağırlık vererek uygun fiyatlı olarak 10 bine almıştım Redmi Pad Pro'yu. Şimdilik sorunu yok. Sizin X3 Pro kronik sorunlu model, onunda etkisi vardır bence.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.