10.000₺ üniversite için dizüstü bilgisayar önerisi

Önce MacBook alıp almayacağına karar ver. Sonrasında 10.000 TL'ye U işlemcili, MX ekran kartlı pc alma. Oyun laptopu al. Zaten üniversite işlerini fazlasıyla karşılayacaktır. Önermemi istersen öneririm.
MacBook için sebeplerimi belirttim, eğer daha iyi seçenekler varsa elbette yönelebilirim.

Monster bilgisayarlar biraz kaba oluyor, taşıma konusunda sorun yaratabileceğini düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer aynı laptoptan bahsediyorsak 11.500₺'ye satılıyor. Sanki biraz pahalı.
Ayrıca 5 kilo kısmını lafın gelişi söyledim.
8.200 TL'den başlıyor. Görmek istediğinizi değil, asıl olanı görün.

Monster bilgisayarlar biraz kaba oluyor, taşıma konusunda sorun yaratabileceğini düşünüyorum.
Hocam uzun ömür istiyorsanız Monster'dan uzak durun.

Dell bence en iyi seçenek olarak yerini koruyor. Taşınabilirliğe ve marka kalitesine daha fazla önem vermek isterseniz ekran kartı performansından feragat edip MSI model tercih edebilirsiniz.

Google'a Thin gaming laptop yazın, çıkana bakın lütfen. Arkadaş tam olarak bir model belirtmiş olsa bakardım. Burada marka savunuculuğu da yapmıyorum, görmek istediğim ne alaka. Konu sahibi arkadaş bakarsa 11500₺ görecekti, ben de öyle gördüm.

11.500 TL'ye satıldığını iddia ettiniz. Ona ithafen yazdım. Bilgisayar alırken sadece Google'dan "thin" yazıp almıyoruz değil mi?

Adam ağır işler yapmayacağım demiş. Gaming laptop alsa bile işine fazla yaramayacaktır.
Bu gayet işini görür.

İfadeler: Fro
Hocam ağır işler yapmayacak fakat uzun ömürlülük ve performansı ele aldığımızda Ultrabook'lar biraz zayıf kalıyor sanki. Bütçe 10.000 TL belirlendiği için rahat rahat örnek verebiliyoruz.

11.500 TL'ye satıldığını iddia ettiniz. Ona ithafen yazdım. Bilgisayar alırken sadece Google'dan "thin" yazıp almıyoruz değil mi?
Ben bilgisayar mı alıyorum? Arkadaş mesajında Thin gaming laptop yazdığı için o şekilde aradım, karşıma alışveriş kısmında itopya sitesinden 11.500₺'ye bir laptop çıktı. Ayrıca konu sahibi arkadaşa burada öneri veriyoruz, önerilere kısaca bakar, işine yarar mı, bütçesine uygun mu bakar ve ona göre değerlendirir. Hemen 5-10 siteden fiyat araştırdığını sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…