10.000TL - 20.000 TL arası 2K monitör önerisi

Bütçe
10000-20000

Merthas92

Kilopat
Makaleler
1
Merhaba, başlıkta belirttiğim üzere 10.000-20.000 TL arası renkleri ve parlaklığı güzel tabiri yerindeyse bakınca insanı mest edecek bir monitör arıyorum.

Bazı monitörlerde olduğu gibi gölgedeki adamı görebilmeniz için renklerle oynamasını istemiyorum.

Benim için renklerin canlılığı, akıcılığı ve parlaklığı önemli.

Alıp uzun seneler bir daha yeni bir monitör arayışına girmek istemiyorum.

Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Ekran kartım: 6900 XT.
İşlemci: 7800 X3D.

Parlaklık değeri 350 cd/m² olarak gözüküyor. Yeterli olur mu sence.

Dell Alienware AW2723DF önermişlerdi 450 cd/m² olarak ama fiyatı daha yüksek tabii.

Merhaba, başlıkta belirttiğim üzere 10.000-20.000 TL arası renkleri ve parlaklığı güzel tabiri yerindeyse bakınca insanı mest edecek bir monitör arıyorum.

Bazı monitörlerde olduğu gibi gölgedeki adamı görebilmeniz için renklerle oynamasını istemiyorum.

Benim için renklerin canlılığı, akıcılığı ve parlaklığı önemli.

Alıp uzun seneler bir daha yeni bir monitör arayışına girmek istemiyorum.

Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Ekran kartım: 6900 XT.
İşlemci: 7800 X3D.

10 bin TL üstüne çıkmak istemiyorsanız Va olarak G65 ve IPS olarak Asus alabilirsin. Tavsiyem 16'ya çıkıp Miniled Cooler Master modelini alman olur genede.

Parlaklık değeri 350 cd/m² olarak gözüküyor. Yeterli olur mu sence.

Dell Alienware AW2723DF önermişlerdi 450 cd/m² olarak ama fiyatı daha yüksek tabii.

Kağıtüstü veriler gerçekleri yansıtmaz. 390CD çıkıyor incelemelerde. AW2723DF ise 343CD çıkıyor incelemelerde.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu arada önerdiğim Cooler Master 650nit parlaklık değerine kadar verebiliyor. 3700 kontrast oranına sahip. Görüntü kalitesi için birebir.

10 bin TL üstüne çıkmak istemiyorsanız VA olarak G65 ve IPS olarak ASUS alabilirsin. Tavsiyem 16'ya çıkıp MiniLED Cooler Master modelini alman olur gene de.

GP2711 yavaş bir VA panel. Black smearing sorunu var. O yüzden alınmaz.

GP2711 yavaş bir VA panel. Black smearing sorunu var. O yüzden alınmaz.
Kullanım amacına göre değişir. Hikayeli oyun oynuyorsa çoğunlukla sorun olmaz. Black smearing rahatsız edebilir ama her üründe direk black smearing olmuyor eğer denk gelirse ve rahatsız olursa iade edebilir bence.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu arada önerdiğim Cooler Master 650nit parlaklık değerine kadar verebiliyor. 3700 kontrast oranına sahip. Görüntü kalitesi için birebir.

HDR rezalet duruyor bunda.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı