Brave7
Kilopat
Selamlar arkadaşlar. Bir süredir 2K monitör bakıyorum, aslında forumdaki birçok konuya da bakındım ancak net bir sonuca varamadım. RX 7800XT'li bir sisteme sahibim. Şu anki monitörüm HP Omen 25i, 25ı'den memnunda sayılırım ama bu sisteme 2K monitörün daha iyi gideceğini düşündüğümden hem de kasım ayı indirimlerinden dolayı monitörümü değiştirmeye karar verdim. Daha çok hikayeli oyunlar bazen de BF1 oynuyorum. Bütçem 10k civarı. Aklımda şu modeller var ancak daha mantıklı önerileriniz varsa onlara da bakabilirim.
1- MSI MAG 274qrf qd e2.
2- ASUS ROG STRIX XG27acs.
3- Dell G2724D (aslında fiyat olarak diğerlerine nazaran daha uygun ama panel konusu biraz kafamı kurcalıyor.)
4- Philips Evnia 27M2N5500 ve Samsung Odyssey G65b LS27BG652euxuf (bu iki modelde güzel gözüküyor ancak masamın eni 50 cm olduğundan monitör ayakları bu iki modelde çok yer kaplar gibi gözüküyor o açıdan diğerlerine kıyasla biraz daha olumsuzum bu iki modele.
1- MSI MAG 274qrf qd e2.
2- ASUS ROG STRIX XG27acs.
3- Dell G2724D (aslında fiyat olarak diğerlerine nazaran daha uygun ama panel konusu biraz kafamı kurcalıyor.)
4- Philips Evnia 27M2N5500 ve Samsung Odyssey G65b LS27BG652euxuf (bu iki modelde güzel gözüküyor ancak masamın eni 50 cm olduğundan monitör ayakları bu iki modelde çok yer kaplar gibi gözüküyor o açıdan diğerlerine kıyasla biraz daha olumsuzum bu iki modele.
Son düzenleyen: Moderatör: