vahşet123
Hectopat
- Makaleler
- 1
48cm olur. 55 180+ boydakiler için, L beden tekabül ediyor, size M beden olur.@IV.MURAT Mağazaları arayıp sordum. SPX 150 yokmuş TX150 varmış. İnternetten sipariş edeceğim. Yukarıdaki akakçe fotosunda gördüklerinizden hangisini almam lazım? boyum 175. Sanırım 55 cm olan olur ama bilmiyorum.
48cm olur. 55 180+ boydakiler için, l beden tekabül ediyor, size m beden olur.
29'luk olabilir ancak gerek yok, Zaten 28 için amortisörlü maşa bulunabiliyor. Bu bisikletlerin ön amortisörlerinin travel mesafesi biraz kısa olduğu için MTB amortisöründe sıkıntı çıkarabilir.Hocam bu amortisörsüz modellere ileride kaliteli bir amortisör takarsak uygun olur mu?
Kardo açısı vs. uyumlu mudur? Ayrıca 28" olduğu yazıyor, sanırım 29"luk amortisör uygun olur diye düşündüm.
29'luk olabilir ancak gerek yok, zaten 28 için amortisörlü maşa bulunabiliyor. Bu bisikletlerin ön amortisörlerinin travel mesafesi biraz kısa olduğu için mtb amortisöründe sıkıntı çıkarabilir.
Eğer ikinci ele girerseniz daha iyi bisiklet bulmak mümkün.Sportive 223 56'lık en büyük kadro sanırım. Otruduğum yerde 2.el olarak 2021 versiyonunu buldum, 8.500TL fiyat koymuş satıcı. Sizce 2.el ederi ne kadardır? Garantisi devam ediyor diye yazmış.
Sıfır almak isterdim, fakat 10k+ TL fiyata 2.el çok daha iyi modeller bulabilirim diye düşündüm.
Eğer ikinci ele girerseniz daha iyi bisiklet bulmak mümkün.
223 için ise 7000-7500 lira ideal, 8000 liraya düşünülebilir ama o fiyatlara 225 bulunabiliyor. Garanti çok önemli değil, çoğu şeyde garantinin umurunda olmuyor. Üstelik garanti ne kadar kaldı acaba? Bazı uyanıklar 2 ay kalan garantinin bile lafını yapıyor.
Ayrıca 56 kadro size yugun mu? Boyunuza olmayan bisiklet felaket olabilir. Diziniz, beliniz, boynunuzu çok sakatlar.
Faturasız 540 için bisikletin eski sahibinin decathlon hesabından fatura çıkarttırabilir, yalnız 2. el MTB'ler çok yorgun oluyor. Temizini bulmak lazım.Manavgat'ta yaşıyorum burada bisiklet bulamadım. Sıfıra vereceğim paraya 2.el çok daha iyisini alacağımı bildiğim için hep 2.el bakıyorum. 3 farklı ST540 ilanı buldum, fiyatlar sırasıyla 7K 8.5k 9K şeklinde. Fiyatı ucuz olan arkadaş komşumdan aldım diyerek faturası olmadığını söylüyor, çalıntı olabilir.
Sizin önerebileceğiniz 6-9k arası 2.el mtb veya suspansiyonlu bisiklet modelleri nelerdir?
Boy 190cm kilo 135.
Ne demek. Memnun kalacağını düşünüyorum, umarım bu konuda haksız çıkacağım ilk kişi olmazsın@IV.MURAT SPX 150 sipariş ettim hocam teşekkür ederim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.