10.000TL Hepsiburada'dan monitör önerisi

Bütçe
10.000 tl

Hilmi_Kadir

Decapat
Daha fazla  
Merhaba kardeşim. 7700XT kart kullanıyor 2K monitör alması lazım. Peşin fiyatına taksit olması için Hepsiburada dedim. Max 9 bilemedin 10k fiyatı olmalı. İstediğim ürünü seçemedim hala. Aklımda bunlar bulunuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
AOC tercih edin derim. Monitörleri gerçekten kaliteli oluyor. AOC olmazsa Viewsonic'i de tercih edebilirsiniz. Lenovo'da fena değildir ama bunların arasında en zayıf halka kendisi. Bu listede yok ama BenQ marka da bakabilirsiniz.

Üstteki MSI'den iyi midir hocam.

AOC tercih edin derim. Monitörleri gerçekten kaliteli oluyor. AOC olmazsa ViewSonic'i de tercih edebilirsiniz. Lenovo'da fena değildir ama bunların arasında en zayıf halka kendisi. Bu listede yok ama BenQ marka da bakabilirsiniz.

MSI olandan iyi midir hocam sence de.

Sipariş geçtim hocam bakalım teşekkür ederim. Aklıma bir soru takıldı. Bunun renk ve kontrast oranı MSI olana göre daha kötü diye gördüm. Aradaki fatk göz zevkini çok engeller mi?
Kim demiş onu kaynak nerede? Öyle bir şey yok. Renk ve kontrast olarak AOC çok daha iyi. Ayrıca sRgb oranında da aşırı iyi.

Kim demiş onu kaynak nerede? Öyle bir şey yok. Renk ve kontrast olarak AOC çok daha iyi. Ayrıca sRGB oranında da aşırı iyi.

Peki hocam zaten siparişi verdim bekliyorum.

Kim demiş onu kaynak nerede? Öyle bir şey yok. Renk ve kontrast olarak AOC çok daha iyi. Ayrıca sRGB oranında da aşırı iyi.

Hocam bugün geldi ve çok şükür ölü piksel yok. Yalnız özellikle sağ alt tarafta ışık hüzmesi çok. Ne kadar problem yaparım bilmiyorum tabii.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı