10.000TL iPhone önerisi

Ben uzun zamandır iPhone 7 kullanıyorum pili dışında bir sorun yaşamadım.

10bin TL'ye alacağınız iPhone perişan eder sizi. 25bin TL bütçesi olana bile iPhone önerilmiyor. 2.el eski amiral gemisi Android'ya da güncel bir orta segment Android alın.

Uzun zamandır iPhone kullanıyorum MacBook'um homepodum Apple TV gibi cihazlarım var iPhone ekosistemine alıştım Android'e geçmem imkansız.

O zaman bütçeyi yükseltmeniz gerekiyor yoksa dediğim gibi elmayla rezil olursunuz.

Ben uzun zamandır iPhone 7 kullanıyorum pili dışında bir sorun yaşamadım.
iPhone'dan başka telefonla yapamam diyorsanız tabi yine iPhone alabilirsiniz, bizim önermeme sebebimiz Apple'ın güncelleme desteğini kesmesinden dolayıdır.

IPhone'dan başka telefonla yapamam diyorsanız tabii yine iPhone alabilirsiniz, bizim önermeme sebebimiz Apple'ın güncelleme desteğini kesmesinden dolayıdır.

Güncellemeden yana iPhone 6S kullanıyordum iPhone 7'den önce onu bile 1 sene önce kullanıyordum bana yetiyordu.

Güncellemeden yana iPhone 6S kullanıyordum iPhone 7'den önce onu bile 1 sene önce kullanıyordum bana yetiyordu.
Dediğim gibi bütçeyi arttıramıyorsanız, iPhone 11 64GB alabilirsiniz ya da iPhone XR 128GB alabilirsiniz.

58 bin TL gibi bir param var ve onun yarısını sanırım iphona ayıracağım.

40 bine kadar çıkabilirim ama aşırı fazla bir para bu benim için.

58 bin TL gibi bir param var ve onun yarısını sanırım iphona ayıracağım.

40 bine kadar çıkabilirim ama aşırı fazla bir para bu benim için.
Sıfır iPhone 13 ya da iPhone 14 alabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı