Hocam i5 o kadar kötü bir işlemci değil ki Laptop olduğu için üretilirken birbirine uygun şekilde yapılıyor.Dİğer taraftan acer nitro 5 GTX1660ti sunuyor ama işlemci i5 bunun hakkında ne düşünüyorsunuz?
Hayır f/p olarak güzel diyorum.Nitro 5 10.000Tl
yani ekran kartını yükselt diyorsun
Senin elinde olsa acer alırsın doğru muyum?Hayır f/p olarak güzel diyorum.
Evet hatta alıcam. Neden alınmasın ki?Senin elinde olsa acer alırsın doğru muyum?
Yani ideapad yerine acer alırsam ekran kartı yükselmiş olacak onun için dedim. Yoksa alınırEvet hatta alıcam. Neden alınmasın ki?
![]()
Asus TUF FX506LU-HN053 i5-10300H 8 GB 1 TB + 256 GB SSD GTX1660TI 15.6" Full HD Notebook Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Asus TUF FX506LU-HN053 i5-10300H 8 GB 1 TB + 256 GB SSD GTX1660TI 15.6" Full HD Notebook arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Bu modellerde yok hocam diğerlerinde var.ASUS TUF serisi kronik sorunlu ısınma sorunu var.
Teşekkürler. Seçenekler iyice arttıASUS TUF serisi kronik sorunlu ısınma sorunu var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.