0ZAN_
Megapat
Evet hocam.Hikayeli oyunlar oynuyor ve dizi film izliyor musunuz?
Evet hocam.Hikayeli oyunlar oynuyor ve dizi film izliyor musunuz?
Kaliteli VA panel sizin için çok iyi olur. VA panellerin kontrast oranı çok yüksektir yani siyahları oldukça koyudur özellikle hikayeli oyunlarda ve dizi filmlerde keyif verir.Evet hocam.
İsmi ne?Sayfalarca renk gamutu, kalitesi övülen bir model olarak aldıktan sonra fena hayal kırıklığına uğratmıştı.
Önerdiğim modelin renk gamutu çok iyi ondan dolayı çok öneriliyor. 10k altı en iyi FHD monitördür kendisi.
Biri pivot biri pivot değil. Tek fark bu. 25G4sxu modelinde pivot var.25G4sxu modelinden farkı nedir hocam?
Omen 25i modelinden söz ediyorum. Hikayeli oyunlar için monitör ararken IPS panelin en iyi olduğu mantığından yola çıktım. IPS monitörler arasında da en kaliteli modellerden birisini satın almak için sosyaldeki tavsiyelere baktım ve incelemeler yapan kullanıcıların yorumlarını okudum. 25i’yi de tavsiyeler üstüne almıştım. Ama elimdeki TN panel ile aynı kalitede görüntü verdiği için pişman oldum. Kullandığım TN monitör ise VG258QM. Aynı durumu bu monitörle de yaşamaktan korkuyorum ama videolarda görüntü kalitesi ve renkler çok iyi, gerçekçi duruyor.İsmi ne?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.