10.000TL monitör tavsiyesi

Bütçe
10000 (Taş çatlasın)

kayrazapt007

Kilopat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Monitör
AOC C24G1
Herkese selam arkadaşlar.

Bir arkadaşım AOC C24G1 model monitörünü taşınma sırasında kırmış ve yeni monitör almak istediğini belirtti.
Bende araştırayım dedim ancak çok fazla model çıkınca karşıma sizden tavsiye almak istedim. Ekran kartı 1080 Ti. Sizce ne alınabilir, tavsiyesi olan var mı?

Gigabyte G27Q model monitöre baktım ancak 2K olması beni biraz korkuttu, bu ekran kartı bu çözünürlüğü kaldırabilir mi? Sistem aktif olarak oyun oynamak için kullanılıyor.

Bütçe 10.000TL ancak bu sınır taş çatlasın yer yarılsın sınır :D kesinlikle daha üstüne çıkamıyor.

Bir arkadaşım AOC C24G1 model monitörünü taşınma sırasında kırmış ve yeni monitör almak istediğini belirtti.
Bende araştırayım dedim ancak çok fazla model çıkınca karşıma sizden tavsiye almak istedim. Ekran kartı 1080 Ti. Sizce ne alınabilir, tavsiyesi olan var mı?

Gigabyte G27Q model monitöre baktım ancak 2K olması beni biraz korkuttu, bu ekran kartı bu çözünürlüğü kaldırabilir mi? Sistem aktif olarak oyun oynamak için kullanılıyor.

Bütçe 10.000TL ancak bu sınır taş çatlasın yer yarılsın sınır :D kesinlikle daha üstüne çıkamıyor.
(Kusura bakmayın hocam okumamışım bütçenizin bu sınırda olduğunu)

Hocam bunu gördüm sosyalde ancak marka hiç tanıdık gelmedi pek cesaret edemedim.

2K çözünürlükte sorun yaşar mı hocam ekran kartı? Biraz yaşlı bir kart gibi düşünüyorum 1080Tİ için
Yaşatır gibi.

Hocam 2K almayacağım diyorsanız;

Hocalarım 2K şart değil ben olabiliyorsa 2K olsun gibi düşündüm de ekran kartından şüphe ediyorum kaç senelik kart.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı