10.000TL motosiklet önerileri

Konuyu tam okumadın sanırım. Başlangıç için motosiklet bakıyor ve sen ER6N öneriyorsun.
 
0 cbr 125'ler nerde 8500 hocam kaç gündür? Ben de bakıyorum cbr 125'lere 0'ı 10800.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
10000 TL dediğine göre başlangıç motoru bakıyorsun sanırsam. Yamaha yzf 125 ya da Honda cbr 125r alınabilir.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam konu Mart ayında açılmış son mesaj da 2 ay önce atılmış. Ayrıca soru cevaplanıp konuyu açan arkadaş tercihini yaptı. :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Son yorumu okumamıştım.
-----------------
Eğer cruiser/chopper tarzı hoşuna gidiyorsa Yamaha Virago 250 bir araştır derim.
Tabi motora geçiş yapacağım derken motor ehliyeti alıp sonra motor sürmekten bahsediyorsan bence önce bütçenin 600 - 1000 lirasını ayır ve sağlam bir yerden (ehliyet kursu dışında) seviye seviye eğitim al. Oralarda sana motor sürmeyi değil motorda hayatta kalmayı öğretiyorlar. Ayrıca motor almadan önce kesinlikle ama kesinlikle ekipmanları tamamla en azından kask - mont ve mümkünse ekipman alırken ucuza kaçma.
Tabi bunları ilk defa motora başlıyorsan diye söylüyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
@BilgisayarKurdu
O fiyat aralığında Megelli 250R'dan daha şekil motor bulamazsın Gökhan abi ama Megelli 250R'da şasi alüminyum yani motor ile düşüp şasi parçalarsan bir daha motoru yaptıramazsın. Bir de diğer 250R motorlara göre daha fazla titrer şöyle söyleyeyim motordan indiğinde tuvaletini tutamazsın. Fren hortumu çelik olarak geliyor diğer 250R motorlarda çelik fren hortumu yok. İyi başlangıç motorudur. Baksana abi şu güzelliğe:

Eki Görüntüle 151235

Tipe bakarak motosiklet almak yanlış değilmi abi :)
Tip iyi ama performans Altın Elbiseli Adam ın videosu var alacaksanız izleyin incelemeleri öyle dikkatli dikkatli bunun yerine Hysoung GT250R öneriyorum.Alpha Motovlogun videosunu izle incelemesini :)
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı