Hawk Fab vs Exvega Andromeda

Arkadaşlar bu forumda ve diğer birçok forumda oyuncu koltuğu konularında adeta cirit attım ve en sonunda exvega andromeda beyaz duman (görünüşü hala çok hoşuma gidiyor) ve Hawk V1 arasında kaldım. İşin buraya kadar olan kısmı zevk ve hevesleri kapsıyordu. Son aşama olan gerçeklerle yüzleşme kısmına gelince Andromeda 8bin Hawk 6bin lira idi (15.06.2024). Exvega sitesine birkaç kez canlı destekten bir kez de mail ile indirim istedim Nuh dendi Peygamber denmedi. Ki ben koskoca dünyaca adı bilinen bir yazılım şirketinden mail ile %15 indirim almış adamım :D (Kurumsal dile hakimim diyebilirim.) Her neyse nihayetinde Hawk V1 satın aldım 1 günde elime ulaştı kameralarımı ayarladım ve videolu bir şekilde tek başıma kurdum (kesinlikle tek başınıza kurmanızı asla önermiyorum sağ elimin avuç içi hala acıyor 6 saat önce kurmuş olmama rağmen). İsteyen olursa kurulum videosunun linkini paylaşırım. Tüm acılarım koltuğa popomu koyup arkama yaslanmamla bitti diyebilirim. Koltukla ilgili ilk intibam oldukça olumlu diyebilirim. Çok rahat çok hoşuma gitti eğer koltuk almak için bu konuya uğrayan olursa bana cevap yazabilirsiniz, bildirimi görürsem gelip yanıt veririm hem kullanıcı deneyimim de olumlu veya olumsuz yönde artmış olur. 2 yıl garanti veriyorlar ürüne olumlu veya olumsuz herhangi bir garanti süreci yaşarsam bildirim yaparım ama dürüst olmak gerekirse insanlar markalarla ilgili genellikle olumsuz görüşlerini paylaşır o an öfkeyle dolu olduğu için, etkileşime geçersem ve olumlu bir süreç yaşarsam muhtemelen güncelleme yapmak aklıma bile gelmez :) İnsanız işte...
hocam hayırlı olsun deneyimlerinizi bizimle paylaşırsanız harika olur

Arkadaşlar bu forumda ve diğer birçok forumda oyuncu koltuğu konularında adeta cirit attım ve en sonunda exvega andromeda beyaz duman (görünüşü hala çok hoşuma gidiyor) ve Hawk V1 arasında kaldım. İşin buraya kadar olan kısmı zevk ve hevesleri kapsıyordu. Son aşama olan gerçeklerle yüzleşme kısmına gelince Andromeda 8bin Hawk 6bin lira idi (15.06.2024). Exvega sitesine birkaç kez canlı destekten bir kez de mail ile indirim istedim Nuh dendi Peygamber denmedi. Ki ben koskoca dünyaca adı bilinen bir yazılım şirketinden mail ile %15 indirim almış adamım :D (Kurumsal dile hakimim diyebilirim.) Her neyse nihayetinde Hawk V1 satın aldım 1 günde elime ulaştı kameralarımı ayarladım ve videolu bir şekilde tek başıma kurdum (kesinlikle tek başınıza kurmanızı asla önermiyorum sağ elimin avuç içi hala acıyor 6 saat önce kurmuş olmama rağmen). İsteyen olursa kurulum videosunun linkini paylaşırım. Tüm acılarım koltuğa popomu koyup arkama yaslanmamla bitti diyebilirim. Koltukla ilgili ilk intibam oldukça olumlu diyebilirim. Çok rahat çok hoşuma gitti eğer koltuk almak için bu konuya uğrayan olursa bana cevap yazabilirsiniz, bildirimi görürsem gelip yanıt veririm hem kullanıcı deneyimim de olumlu veya olumsuz yönde artmış olur. 2 yıl garanti veriyorlar ürüne olumlu veya olumsuz herhangi bir garanti süreci yaşarsam bildirim yaparım ama dürüst olmak gerekirse insanlar markalarla ilgili genellikle olumsuz görüşlerini paylaşır o an öfkeyle dolu olduğu için, etkileşime geçersem ve olumlu bir süreç yaşarsam muhtemelen güncelleme yapmak aklıma bile gelmez :) İnsanız işte...
Hocam selamlar, bende Fab serisi almayı düşünüyorum. Bir arkadaşım koltuğun oldukça rahatsız olduğunu söyledi. Boyunuz ve kilonuz nedir acaba? Ve bilgisayarda ne kadar vakit geçiriyorsunuz?

Arkadaşlar V4 kullanmış biri olarak söylüyorum ki dayanıklı fakat 1,5 sene anca dayanır kategorisinde koltuklar. Bana böyle daha premium belimi rahat hissettirecek bir şeyler lazım. Kargo problemi dışında Exvega iyi gibi duruyor.

+ - olarak netilendirebilceginiz şeyler nelerdir.
premium hissiyatı veriyor. eksi bir yönü kurulumu çok zor tek başınıza kurmanızı önermiyorum. o kadar, zaten yorum yapabilecek tecrübeye de sahip değilim zamanla oluşacak. ben eşyalarıma kıymet veririm ve hor kullanmam şöyle söyleyeyim 2017 de laptop aldım 4 gb rami var ve şuan hala kullanıyorum hiçbir işe yaramıyor o ayrı ama açıp arada film için tv ye bağlıyorum bazen anneme müge anlıyı filan açıyorum izliyor o kadar korurum malımı. bakalım bu koltuk benimle ne kadar kalacak, umarım 3-4 yıl sorunsuz kullanırım.

Hawk Fab V5 yaklaşık 7 aydır evde kullanıyorum günlük 12 saat otur kalk durumdayım visco soğutma jelli minder ile kullanıyorum hem anısı var hem de oturma kısmının daha uzun ömürlü olabilmesi için çok rahatım kol pedi de almıştım o zaman 176 boy 77 kg civarındayım.
448517767_986333130164104_6247315645808757929_n.jpg

Premium hissiyatı veriyor. Eksi bir yönü kurulumu çok zor tek başınıza kurmanızı önermiyorum. O kadar, zaten yorum yapabilecek tecrübeye de sahip değilim zamanla oluşacak. Ben eşyalarıma kıymet veririm ve hor kullanmam şöyle söyleyeyim 2017 de laptop aldım 4 GB RAM'i var ve şu an hala kullanıyorum hiçbir işe yaramıyor o ayrı ama açıp arada film için TV'ye bağlıyorum bazen anneme müge anlıyı filan açıyorum izliyor o kadar korurum malımı. Bakalım bu koltuk benimle ne kadar kalacak, umarım 3-4 yıl sorunsuz kullanırım.

Kral bende Hawk V1 alacağım bu zamana kadar bir sorun yaşadın mı eksi artı yönünde bir şey oldu mu yazarsan çok sevinirim

Hawk Fab V5 yaklaşık 7 aydır evde kullanıyorum günlük 12 saat otur kalk durumdayım visco soğutma jelli minder ile kullanıyorum hem anısı var hem de oturma kısmının daha uzun ömürlü olabilmesi için çok rahatım kol pedi de almıştım o zaman 176 boy 77 kg civarındayım.Eki Görüntüle 2229845

Oturdun bölge dar ve rahatsız oldunu söylüyor bu durum sizde de oldu mu?

Kral bende Hawk V1 alacağım bu zamana kadar bir sorun yaşadın mı eksi artı yönünde bir şey oldu mu yazarsan çok sevinirim.

Oturdun bölge dar ve rahatsız oldunu söylüyor bu durum sizde de oldu mu?

Asla dar değil yayıla yayıla oturuyorum hocam kenarlıklarla uzunluk 54 cm bacakları yayarak oturuyorum o kısımlara koyabiliyorsun yanı baldırlarını. Bütün gün oturuyorum hiçbir rahatsızlık duymadım.

dostum bu koltuğun oturma kısmına dar diyenler muhtemelen yüksek kilodaki insanlardır. Ben 1 küsür ay oldu sanırım gayet memnunum güzel bir koltuk tavsiye ederim yani.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı