Sanki arttırmadan toplanmıyor. İnsanların bütçesini zorlamayın haklı çıkacağım diye.Bütçesini arttırabilir biraz hocam?
Her sistem toplamada en az bütçeyi 600 700 arttırıyorlar zaten.
Sanki arttırmadan toplanmıyor. İnsanların bütçesini zorlamayın haklı çıkacağım diye.Bütçesini arttırabilir biraz hocam?
Bütçesini arttırabilir biraz hocam?
Tamamdır hocam.Sanki arttırmadan toplanmıyor. İnsanların bütçesini zorlamayın haklı çıkacağım diye.
Değil mi hocam siz hiç atmıyorsunuz.Bir de kızgın atmış. Ne diyeyimki bir de bu çıktı başımıza.
Bu mesajınızı görmemişim. Kusura bakmayın o yüzden cevap yazmadım.Ha işte böyle deyin canımı yiyin hocam.
Eksiğini söylerseniz sevinirim.
Darboğaz 1080P'de çok az yapıyor 2K'da yapmıyor.
Katılıyorum hocam. 5-6k'ya kadar sistem toplamayı düşünüyordum, şuan 8k'ya kadar çıktı. Evet daha iyisine daha iyi paralar veririlir ama en kötüsünü almadıktan sonra en iyisine ne gerek var fazla para vermeye? Güzelim sistemlere bile çöp yorumları yapılıyor. Benim de kafam karışık.Sanki arttırmadan toplanmıyor. İnsanların bütçesini zorlamayın haklı çıkacağım diye.
Hocam ssd sandisk 500gb ultra nvme m.2 acele yazdığımdan unutmuşum.Bu mesajınızı görmemişim. Kusura bakmayın o yüzden cevap yazmadım.
RAM'ler iyi değil. Kasa iyi değil. SSD hangi model belli değil.
Bir arkadaş R5 3600 ile 2070S kullanıyordu. Sonra 3060 Tİ'ya geçti ve darboğazdan dolayı aynı FPS değerlerini aldığını söylüyor. Yani az bir darboğaz yapmıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.