10.000TL sistem önerisi

Bütçe
10.000 Tl
Bütçenizi azıcık artırırabilirseniz.
Hatta mümkünse 600TL daha koyup i5 10400F yapın işlemcisini. Ama yapamazsanız da gene de F/P bir sistem.

Azıcık dediğiniz miktar 1K hocam.

Azıcık dediğiniz miktar 1K hocam.
Günümüzde çok da bir değeri olan bir para değil malesef. Artıramazsanız yapacak bir şey yok ama 1000tl artıramadığınız için 1650super sisteme düşerseniz aralarında %67 performans farkı var. Artıracağınız para ile alacağınız ekstra performansı düşünün.

Günümüzde çok da bir değeri olan bir para değil maalesef. Artıramazsanız yapacak bir şey yok ama 1000TL artıramadığınız için 1650 Super sisteme düşerseniz aralarında %67 performans farkı var. Artıracağınız para ile alacağınız ekstra performansı düşünün.

Hocam bu dediğiniz mantık ile az daha ekleyip i3 12100F sistemde alabilir bütçe bu kadar aşılabilecekse onları önerelim.

Hocam bu dediğiniz mantık ile az daha ekleyip i3 12100F sistemde alabilir bütçe bu kadar aşılabilecekse onları önerelim.
Hocam benimkinde 1650 superden rx6600'e geçiş için bir bütçe artışı var. Sizinkinde aynı gpu'da i3 10100f'den i3 12100f'e. %67'lik bir performans daha gelecekse 1000tl daha koyulur.

Hocam benimkinde 1650 Super'den RX6600'e geçiş için bir bütçe artışı var. Sizinkinde aynı GPU'da i3 10100F'den i3 12100F'e. %67'lik bir performans daha gelecekse 1000TL daha koyulur.

Onu bunun için söylemiştim sadece bütçeyi fazla aştığınızı belirtmiştim yoksa 1K aşılabilecekse attığınız sistemde alınabilir.

Onu bunun için söylemiştim sadece bütçeyi fazla aştığınızı belirtmiştim yoksa 1K aşılabilecekse attığınız sistemde alınabilir.
Hani gidip borç alın falan diye arkadaşa ısrar etmedim. Bütçesini aşabilirse diye özellikle belirtip %10 bütçe artışıyla %67 performans olduğunu belirttim yoksa kimse zorla al demiyor yani. Aşamazsa istediğim kadar konuşayım bir önemi yok zaten 😅. Para kolay kazanılmıyor malesef o yüzden bugün birazcık kemer sıkıp sisteminin ömrünü 3-4 sene uzatabilecekse ileride ekran kartını işlemcisini falan 2. el satıp yükseltme zahmetine/maliyetine girmemesi için bugünden imkanı varsa almasını istedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı