10.000TL sistem tavsiyesi

Bütçe
10000
İfade atan arkadaşları yorumluyorum, Jesse'nin sistemini değil.

Hocam konuyu açan arkadaşın sistem toplama hakkında bilgisi olmadığı için burada konu açıyor. Siz onu yanlış yönlendiriyorsunuz. Arkadaş bilmediği için sizin önerdiğiniz sistemi satın alsa parası boşa gidecek. İfade atmaları sonuna kadar doğru.

Hocam konuyu açan arkadaşın sistem toplama hakkında bilgisi olmadığı için burada konu açıyor. Siz onu yanlış yönlendiriyorsunuz. Arkadaş bilmediği için sizin önerdiğiniz sistemi satın alsa parası boşa gidecek. İfade atmaları sonuna kadar doğru.
Canım benim. Jesse'nin sistemine mutsuz atanları diyorum.

Konu atabilir misiniz?
Aslında yeni modelinde çözüldü deniliyor ama hangisini alacağın belli olmaz. Zaten 5100 TL'ye RTX 2070 Super varken alınmaz.
İfadeleri atan arkadaşlara sormalı.
Ben üzgün attım çünkü bazı parçalara daha ucuz verilerek diğer bileşenler yükseltilebilirdi. Her türlü senin sisteminden daha düzgün toplanmıştı ama.

Aslında yeni modelinde çözüldü deniliyor ama hangisini alacağın belli olmaz. Zaten 5100 TL'ye RTX 2070 Super varken alınmazç

Ben üzgün attım çünkü bazı parçalara daha ucuz verilerek diğer bileşenler yükseltilebilirdi. Her türlü senin sisteminden daha düzgün toplanmıştı ama.
Orası doğru galiba :)

Tek siteden zorunlu mu?
Değil gibi görünüyor.
Sistemi arkadaşa gönderdim cevabını bekliyorum.
Ben tam anlayamadım monitör mevcut mu yoksa alınacak mı? Eğer 60Hz monitörünüz varsa kesinlikle ilk önce monitör alın. Bu fiyata toplanacak bir Sistem'e 60Hz monitör çok yazık olur.
Kendisine özellikle ilettim mesajınızı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı