Ben birçok kez sorun yaşayanı ve sorunu var diyeni gördüm. Bence araştırın.
Konu atabilir misiniz?
Ben birçok kez sorun yaşayanı ve sorunu var diyeni gördüm. Bence araştırın.
Yok hocam ekran kartı.Ekran kartı mı SSD mi? Ekran kartıysa ROG STRIX'den bahsediyoruz, SSD ise kahkaha atacağım. 860 Evo piyasada bulabileceğiniz en kronik sorunsuz SSD'lerdendir.
Ekran kartı mı SSD mi? Ekran kartıysa ROG STRIX'den bahsediyoruz, SSD ise kahkaha atacağım. 860 Evo piyasada bulabileceğiniz en kronik sorunsuz SSD'lerdendir.
Ne var sistemimde? Aynı dilden konuştuğumuza emin misiniz? Sistem toplama konusunda en ufak bilginiz yok. Konuyu saptırmaya çalışıp kötü sisteminizi unutturmaya çalışıyorsunuz. Güzel taktikmiş.Mutsuz ifadeleri aldığına göre bence önce kendi sisteminize bakın.
İfadeleri atan arkadaşlara sormalı.Ne var sistemimde? Aynı dilden konuştuğumuza emin misiniz?
ROG STRIX 5700XT sorunlu bir model hatta garantiye gonderdiginiz de vida degisimi yapiliyor.
Kim hangi mesajıma ne ifade atmış? Sistemimden daha iyi sistem toplayan birine beğenimi atar kabul ederim. Sizin gibi konuyu saptırmaya çalışmam. Sizin gibi boş insan için klavyemin basış ömrünü azaltmaya değmez. Daha mesaj yazmayacağım. İflah olmazsınız.İfadeleri atan arkadaşlara sormalı.
İflah olmak benim için değil sizin gibiler için gerekli. Bir PC toplamada yaptığım hata için mi iflah olacağım. İlahi Jesse.Kim hangi mesajıma ne ifade atmış? Gerçekten sizin gibi boş insan için klavyemin basış ömrünü azaltmaya değmez. Daha mesaj yazmayacağım. İflah olmazsınız.
Hocam AMD'nin 5700XT modeli sorunlu. Soğutma sorunlu değil bildiğim kadarıyla. ASUS'un bu soğutması zaten meşhur bir soğutma. 2080 Ti'da da kullandı RX 580'de de.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.