10.000TL'lik PC Toplama Önerisi - Monitör Dahil

Astrein

Hectopat
Katılım
15 Ağustos 2019
Mesajlar
1.018
Çözümler
6
Yer
Istanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bir arkadaş PC topluyor, 10.000TL bütçesi bulunmakta fakat bütçeye monitör de dahil olacak. Aşağıdaki gibi bir sistem topladık, bir hatamız varsa belirtip, sıkıntılı yönlerini düzeltirseniz sevinirim.
Ayrıca internetten sipariş etmeyip direk mağazadan alacak.

leyleyly.png
 
Hepsiburada da KDV indirimi vardı dün, hala devam ediyorsa oradan bakmasını tavsiye ederim. Ventus biraz ısınıyor diye biliyorum. Sistem güzel görünüyor, ama arkadaşın dediği gibi daha uygun fiyata o ürünler bulunabilir.

Eğer mağazadan alacaksa o ürünlerin hepsinin olduğu mağazayı bulması yararına olur.
 
İmzamdaki sistem toplam 9035 TL tutmuştu o zaman. Şimdi tuzlanmış fiyatlar. QP Bilişimde sorun yok dostum. @Megaton Hatta bence piyasanın en iyisi. Öte yandan sisteminiz çok da güzel olmuş ama 24" monitör için tekrar düşünmenizi öneririm. Onun dışında parçalar çok da güzel olmuş. KDV indirimleri gerçekten güzel olabiliyor. Beklerim derseniz bekleyin. @Astrein
 
Herhalde olaydan haberdar değilsiniz ya da bilmiyorsunuz bu siteler şu an çok sıkıntılı alanların ürünü gelmiyor ya da iadede sıkıntı çıkıyor.

Yoğunluktan dolayı sinerji de yavaşlık söz konusu Furkan Çörekoğlu açıklamak için video da yükledi, diğer firma hakkında fikrim yok. Sistem toplamada satışlar yükseldiği için yetişemiyorlar.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı