10.000TL'ye 2060S sistem satılır mı?

Letgodaki ortam acayip garip. Sahibindenden 2450ye aldığım RTX2060ı 2850ye satılığa koyup 3 kişiyle 2600 civarına anlaşıp satmadım. Şimdi söveceksiniz ama ona rağmen en ucuz ilan benimkiydi. Piyasayı düşürüyo bile sayılırdım.
Yorumlarınız için teşekkür ederim. Bu fiyat bandına anlık bir sistem toplayabilir misiniz acaba?
Anlık aynısını toplarız gene. Bekle yenilerin çıkmasını. Ki ihtiyacın varsa niye satıyorsun dursun işte. Bekleyemem diyorsun bide.

Bence de direk satın.

Bu arada alacak kişi 10000 TL veriyor ve belli ki hiç araştırmamış. Bence hak ediyorlar kronik sorunlu ürünleri. O kadar para veriyorsun azıcık araştır be adam!

Aynen kardeşim, alacak adam kasanın ışıklarına ve havalı ismine kanmıştır. "GAMEPOWER" 🤣.

Anlık aynısını toplarız gene. Bekle yenilerin çıkmasını. Ki ihtiyacın varsa niye satıyorsun dursun işte. Bekleyemem diyorsun bide.
Hocam bir yandan 3000 serisi yerleşirse iyice zarar ederim endişesi var bir yandan da parçaların kronik sorunlu olduğu gibi gerçekler var, şimdilik bir sorun olmasa da. Ancak sistemsiz kalmam pek mümkün değil bu süre zarfında. Kafam çok karışık anlayacağınız. 3000 serisi çıkınca bütçem artmasa bile belki 2000 serisi ucuzlar diyorum. Bu sistem daha uyguna da alınabilir o vakit sanki.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı