10.000TL'ye kadar 2K IPS monitör önerisi

Bütçe
8.000- 10.000 TL

Turanv1

Hectopat
Katılım
25 Haziran 2019
Mesajlar
503
Makaleler
1
Çözümler
5
Yer
Kayseri
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Herkese iyi sosyaller. Ekran kartım RTX 4070 bu fiyatlara alınacak en mantıklı monitör önerisi bekliyorum arkadaşlar.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Aynı monitörü aynı satıcıdan aldım. Siyah ve beyazı çok kötü gösteriyor. Beyaz özellikle sarımtırak gözüküyor. İade etmek istedim çizilmiş dediler. 1 hafta sonra da çizilmedi kim söyledi size bunu ezildi dediler. Yine araştırdığımda satıcıyla alakalı kutusu hasar görmüş diyerek iade almadığıyla ilgili yorum gördüm. Monitör ihtiyacım olduğu için bir de tüketici hakem heyetini beklemek istemediğim için kullandım. Monitör alınacaksa amazondan şaşmamak lazım. Ha bu arada müşteri hizmetleri rezalet mahkemeye verin bizi diyerek atarlanıyor.
 
Aynı monitörü aynı satıcıdan aldım. Siyah ve beyazı çok kötü gösteriyor. Beyaz özellikle sarımtırak gözüküyor. İade etmek istedim çizilmiş dediler. 1 hafta sonra da çizilmedi kim söyledi size bunu ezildi dediler. Yine araştırdığımda satıcıyla alakalı kutusu hasar görmüş diyerek iade almadığıyla ilgili yorum gördüm. Monitör ihtiyacım olduğu için bir de tüketici hakem heyetini beklemek istemediğim için kullandım. Monitör alınacaksa amazondan şaşmamak lazım.
Haklısınız o konuda peki siz hangi monitörü önerirsiniz gerçekten kararsız kaldım
 
Haklısınız o konuda peki siz hangi monitörü önerirsiniz gerçekten kararsız kaldım.

Dell modeli bu monitörle aynı paraydı 10000 TL idi ikisi de Dell 18 bin olmuş. Talep çok olduğundan sanırım. Monitörü belirledikten sonra forum, Reddit, rtings ve YouTube gibi yerlerden incelemelerine bak. Kronik sorunu falan var mı diye. Amazon'dan iade kolay olur ama istediğin modeli istediğin fiyatta muhtemelen bulamazsın. Başka yerden alırken iade sıkıntısı okuyor ona göre düşün. @Saint Lucia öneri olarak daha iyisini verir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı