El Auria
Megapat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
Merhaba,
Kardeşim için gerek okuldan çıktığında gerek uzaktan GPS ile nerede olduğunu görmek istiyoruz. Onu bu şekilde takip edebileceğimiz ve bizi arayabileceği bir akıllı saat var mıdır? Ortalama 2.000- 2.500 TL 200-300 TL daha çıkabilirim. Bu özelliklerde bir akıllı saat önerir misiniz? Bu ikisini buldum bilmiyorum uygun mudur?
www.trendyol.com
www.teknosa.com
Kardeşim için gerek okuldan çıktığında gerek uzaktan GPS ile nerede olduğunu görmek istiyoruz. Onu bu şekilde takip edebileceğimiz ve bizi arayabileceği bir akıllı saat var mıdır? Ortalama 2.000- 2.500 TL 200-300 TL daha çıkabilirim. Bu özelliklerde bir akıllı saat önerir misiniz? Bu ikisini buldum bilmiyorum uygun mudur?
TEQSMA S25 Uz Akıllı Çocuk Saati- Sos, Gps Takibi, Görüntülü Görüşme, Btk Onaylı, Su Geçirmez 24 Ay - Fiyatı, Yorumları
TEQSMA S25 Uz Akıllı Çocuk Saati- Sos, Gps Takibi, Görüntülü Görüşme, Btk Onaylı, Su Geçirmez 24 Ay yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Xee Kids Konum Takipli Mavi Akıllı Çocuk Saati Fiyatı ve Özellikleri
Xee Kids Konum Takipli Mavi Akıllı Çocuk Saati özelliklerini incelemek ve en uygun fiyata satın almak için hemen tıkla!