10-12 bin TL klavye ve kulaklık önerisi

Evet hocam siz bir deneyin bakın az daha araştırın ona göre bakalım olmadı başka klavyelere yöneliriz.

Hocam konuyla alakasız olacak ama bu Synapse uygulamasını türkçe yapabiliyor muyuz? İnternette araştırdım ama bulamadım.

Hocam günaydın kulaklığı sipariş edeceğim de, fiyatlar çok dengesiz bi 10bin tl ye var bi 7bin. İkisi dr V2 Pro diye geçiyor. Tam olarak nasıl anlayacağız hangisinin güncel model olduğunu? Benim istediğim BT ve Wireless bağlantısı olan model.

Hocam linklerini atar mısınız bakayım bir.

Gamepower'ın her klavyesini alabilirsiniz çok kaliteli 2 senedir kullanıyorum.

Gamepower'ın her klavyesini alabilirsiniz çok kaliteli 2 senedir kullanıyorum.
Hocam değerli öneriniz için teşekkür ederim. Almışken daha kalitelisini alıp uzun süre kullanmak istiyorum.

Hocam değerli öneriniz için teşekkür ederim. Almışken daha kalitelisini alıp uzun süre kullanmak istiyorum.

O zaman platoon markasına bakabilirsin.

O zaman platoon markasına bakabilirsin.
Hocam o markayı bilmiyorum pek, Razer Blackwidow marka model klavye de kullanacağım tercihimi.

Hocam linklerini atar mısınız bakayım bir.
Hocam satıcıya sordum uyumlu mu güncel mi diye . Ps5 uyumlu hem wireless hem bluetooth olan piyasaya son sürülen güncel modelmiş. Sipariş oluşturuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…