10-12 bin TL sistem toplama

Bütçe
12000
Sana kalmış. Ben şahsen 6600 alırdım. Aradaki farka değer. Ekstradan 4GB VRAM cabası. Birinde 3060'a yakın performans alırken birinde 1650'den biraz daha iyi bir performans alırsın. 6600, piyasadaki en F/P kart olabilir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aradaki fark düşündüğümden çok daha fazlaymış. Fiyatına değer o zaman.

Aradaki fark düşündüğümden çok daha fazlaymış. Fiyatına değer o zaman.
Tabii ki. Bu arada bütçeyi biraz daha arttırıp 12100F ve H610 ikilisi de yapılabilir. Intel istersen. Birazdan kastım 300-400TL civarı. O da sana kalmış.

@Muhammet 64 İdare ederim dersen sen bilirsin. 240GB SSD günümüz için yeterli değil.
Veya;
Bu da düşünülebilir. 11400F'i bizzat kullanıyorum, sağlam işlemci. Önünü açsan 120-130W'ları çok rahat görüyor. Dizginlemek için iyi bir soğutucu şart. Stok soğutucu ile bir müddet idare edebilir.

@Muhammet 64 İdare ederim dersen sen bilirsin. 240GB SSD günümüz için yeterli değil.
Veya;
Bu da düşünülebilir. 11400F'i bizzat kullanıyorum, sağlam işlemci. Önünü açsan 120-130W'ları çok rahat görüyor. Dizginlemek için iyi bir soğutucu şart. Stok soğutucu ile bir müddet idare edebilir.
11400f ile daha mantıklı olacak gibi. Ek olarak 500 GB HDD var yeterli benim için. Soğutucu olarak biraz idare ettikten sonra kule tipi soğutucu alabilirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı