10-12 bin TL'ye monitör dahil sistem toplama önerisi

Bütçe
10-12K
@FehmiDogru.js @SEMIKAANCAKIR @bdxmrz @oyuncu17 @perseid78 hocalarım şöyle bir şey geldi ikinci elde. Güvenlik etiketi üstünde.
Üst seviye model adam 3300'e tamam demiş sizce RX 5700 XT'den vazgeçilip alınır mı?
Kardeşime alıyorum konunun başında demiştim. En fazla GTA, Spider-Man, FIFA falan oynar. Zaten monitör 75 Hz olacak sizce tercih edilir mi?
Hocam fiyat olarak daha uygun, ancak 5700XT çok daha güçlü bir kart. Yine de ucuza gelsin, ayrıca ASUS ROG serisi bir ekran kartı olsun derseniz alınabilir. Kardeşimin bilgisayarında ASUS ROG STRIX RX 580 var ve gerçekten çok iyi model, soğutması olsun, özellikleri olsun. Ancak RX 5700 XT, GTX 1070'e göre çok daha güçlü bir kart; ancak RX 5000 serisi en çok Wattman problemleri görülen seri diyorlar. Karar senin.

Ben vazgeçmezdim 1070 i upgrade etmek istediğinde satarken 5700xt ile satarken yaşayacağından daha fazla sorun yaşarsın upgrade etmeden kullanıcam dersen 5700xt yine daha güçlü Kart tabi son tercih senin dostum

@FehmiDogru.js @SEMIKAANCAKIR @bdxmrz @oyuncu17 @perseid78 hocalarım şöyle bir şey geldi ikinci elde. Güvenlik etiketi üstünde.
Üst seviye model adam 3300'e tamam demiş sizce RX 5700 XT'den vazgeçilip alınır mı?
Kardeşime alıyorum konunun başında demiştim. En fazla GTA, Spider-Man, FIFA falan oynar. Zaten monitör 75 Hz olacak sizce tercih edilir mi?
Bide şöyle düşün gta 6 minimum sistem gereksinimi 5700xt istiyor 1070 le.oyuna bile giremez denemek.istedifinde en azından 2025 de çıkacak oyunları deneyebilsin

Son düzenleme:
Bide şöyle düşün gta 6 minimum sistem gereksinimi 5700xt istiyor 1070 le.oyuna bile giremez denemek.istedifinde en azından 2025 de çıkacak oyunları deneyebilsin
Oyunun sistem gereksinimleri açıklanmadı hocam.

Hocam ona bakılırsa kimi kaynaklarda da GTA 6 RTX 3080 ve i9 10. nesil falan istiyor. Henüz resmi bir açıklama yok.

Tahmini sistem gereksinimlerinde öyle gösteriyor diye dedim kesin değil tabi ama 2025 de çıkacak oyunların az çok istediği Kart belli ue 5 geliyo

Teknoloji gelişiyor, FSR4 modlarlarsa 1070 bile açar bile bence.
İçimden bir ses bu oyunun güzel bir optimizasyonla geleceğini ve RX 580'le bile oynanabileceğini söylüyor hadi hayırlısı :)

İçimden bir ses bu oyunun güzel bir optimizasyonla geleceğini ve RX 580'le bile oynanabileceğini söylüyor hadi hayırlısı :)

Umarım hocam, benim emektar açsın istiyorum başka bir şey istemiyorum.

Daha 1 hafta önce The Casting of Frank Stones oynadim. Yüksek ayarlarda %100 6700 XT kullanıp 75 FPS'le oynuyordum. Optimizasyon ne kadar iyi de olsa Cyberpunk gibi açık dünya UE5 gelecekse zor.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı