10-13 bin TL APU sistem önerisi

• Konuyu başlatan TmerT
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 766

TmerT

Hectopat
Daha fazla  
Hocam 10-13K arası APU sistem almayı düşünüyorum, önerebileceğiniz hazır sistem önerisi varsa beklerim.

Bu sistemi alıp. 2 eldende 6600 falan alırsın 3.5K civarı. 12K civarına geliyor.
Tamam, ucuz ama çok dandik. Bu bütçelerde hazır sistem almak yerine tek tek toplamanız daha iyi olur.
İleride de RX 6600/XT alırsınız ikinci elden.

Son düzenleme:

Tamam, ucuz ama çok dandik. Bu bütçelerde hazır sistem almak yerine tek tek toplamanız daha iyi olur.

14 civarına denk geliyor kaliteli parçalar ama arkadaşın bütçesi yok.

14500TL hatta?

Olabilir ama ben bu fiyata alıbilecek en mantıklı seçeneklerden birini attım yükseltme yapıp tercih edebilir arkadaş özellikle hazır sistem demiş.

Bu bütçede hazır sistem mantıklı değil birader ve özelleştirdiğin zaman 15.868 TL yapıyor. Çöp attığın sistem.

Bence de mantıklı değil ama mantıklı olup olmaması fark eder mi? Arkadaş hazır sistem istemiş belki tek tek toplamakla uğraşmak istemiyor o yüzden yapacak bir şey yok sen bu fiyat aralığında daha iyi bir hazır sistem önerirsen arkadaşın bayağı yararına dokunur.

Hocam farklı farklı sitelerde gezip gelen parçaları da toplamak istemiyorum, bu yüzdeb özellikle hazır sistem dedim. En azından İtopya gibi bir siteden toplayıp atabiliyorsanız o şekilde atarsanız sevinirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı