Razer Viper V3 Pro 5.265 TL'ye alınır mı?

• Konuyu başlatan SENTOKI
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 208
Ekstra indirim ile 5265 TL'ye geliyor peşin fiyatına da dokuz taksit yapıyor sizce alınır mı?

Hocam şu anda Razer Viper V2 kullanıyorum 3.5 yıl oldu artık değiştirmeyi düşünüyorum.
Kronik sorunlu diye duydum. 5k bandında bile, kronik sorunlu ürün üretiyorlar :D.

Hocam şu anda Razer Viper V2 kullanıyorum 3.5 yıl oldu artık değiştirmeyi düşünüyorum.

Kronik sorunlu diye duydum. 5k bandında bile, kronik sorunlu ürün üretiyorlar :D.

Razer'dan devam et dostum, yukarıdaki tavsiyeleri dikkate alma, ya donglesi bozuk gelir, ya 1k hz üstü sıkıntı yaşarsın. Wraith'dan ürün alınmaz. Kaliteden şaşmamak lazım.

Son düzenleyen: Moderatör:

Kronik sorunlu diye duydum. 5K bandında bile, kronik sorunlu ürün üretiyorlar :D.

Hocam bence Razer senin dediğin gibi bir marka değil yani 3.5 yıldır kullanıyorum hala sorunsuz ama artık yükseltmeyi düşündüğüm için değiştiriyorum.

Hocam bence Razer senin dediğin gibi bir marka değil yani 3.5 yıldır kullanıyorum hala sorunsuz ama artık yükseltmeyi düşündüğüm için değiştiriyorum.
Bayağı öyle. Büyük marka fareler kronik sorununu aşamıyor hâla :D. Gpx de mi dersin, v3'teğil mi dersin hepsinde bir sorun var. Çift basma olsun, scroll olsun birbirinden saçma sorunlar. Ha, siz yaşamadınız diye kronik sorunsuz bir model, seri ya da marka olmuyor.

Razer'dan devam et dostum, yukarıdaki tavsiyeleri dikkate alma, ya donglesi bozuk gelir, ya 1k hz üstü sıkıntı yaşarsın. Wraith'dan ürün alınmaz. Kaliteden şaşmamak lazım.

Her konuya aynı şeyi yazıp sürekli boş yaptığın için, cevap vermeyeceğim. Kendi hâlinde takıl :). Sana verilecek cevaplar verildi zaten.

Siz yan sanayi ürünlerden devam dostum, bizim gibi dev firma ürünlerini kullanan insanlar için "ıvız zıvır" attığın ürünler. Wraith dediğin firmanın sattığı "sadece mouse" ürünleriyle ilgili 300'den fazla şikayeti var, senin kötülediğin popüler markalarının hepsinin toplam şikayeti Wraith'ın yarısına ulaşamıyor hahahah.

Seni anlamak gerçekten zor ya, millete sallayıp sallayıp duruyorsun, geçen kanıtlarıyla atıldı cevap bile vermedin :D bu ürünlerin sorunlu olması Wraith ile ilgili değil yurt dışında üretilen ürünün sorunlu olmasıyla ilgili, Wraith sadece ülkemize getirip satıyor, yani anlayamadım gitti seni, ne bu Wraith işten falan mı çıkardı ne bu nefret.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı