10-15 bin TL ders çalışmak için laptop önerisi

Daha fazla  
Sadece ders çalışmak için laptop önerisi.
Kriterler: 14 15 inç gibi bir ekran, kasma donma olmayan, basitçe işimi rahatlıkla görebilecek bir laptop.
Bütçe: 10k ile 15k arası belki biraz daha aşabilir.

10 gün önce bu modeli aldım, tavsiye ederim. 14 inç istiyorsan bakabilirsin. Fiyatı da uygun.

TN panel.

10 gün önce bu modeli aldım, tavsiye ederim. 14 inç istiyorsan bakabilirsin. Fiyatı da uygun.

Aynı modeli inceledim ve gördüğüm en kötü ekrana sahip. Attığım Acer daha mantıklı, hem güçlü işlemci hem de güzel bir panele sahip. Ekstra olarak çift fanlı soğutmaya sahip.

TN panel.

Aynı modeli inceledim ve gördüğüm en kötü ekrana sahip. Attığım Acer daha mantıklı, hem güçlü işlemci hem de güzel bir panele sahip. Ekstra olarak çift fanlı soğutmaya sahip.

Hocam altı üstü ders çalışacak, 8000-9000 liraya daha ne olacak ki, işlemci olarak gayet güçlü ama GTA 5 bile oynatır iGPU ile.😀

TN panel.

Evet, TN panel. Ders çalışmak için önemsiz. IPS panel ile ders çalışınca daha çabuk mu öğreniliyor konular? Ben de sadece ders+mühendislik için kullanıyorum. Ha dersiniz göz zevki için TN kullanılmamalı, katılırım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı