10-15 Bin TL Ders çalışmak için tablet önerisi

• Konuyu başlatan Wekz
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 35
  • Görüntüleme 8.253
Acaba tableti aldın mı? Bende tablet arıyorum da Huawei ve Samsung arasında kaldım. Sırf Google servisi yüzünsen Samsung almak istiyorum. Zaten tüm ürünlerim Samsung. Ekosistem kurdum. Acaba aldıysan memnun musun? Deneyimlerini aktarabilir misin?

Merhaba hocam iyi akşamlar yeni görüyorum kusura bakmayın. Ben uzun zaman Huawei MatePad Air modelini araştırdım oldukçada beğendim fakat bütçem artınca Apple öğrenci indirimini kaçırmak istemedim iPad Air + Apple Pencil Pro aldım suanlik oldukça memnunum sorular varsa cevaplayabilirim. Huawei tablet almadım ama gerçekten içimde aklımda kalmış bir tablet oldu fakat tecrübe anlamında sana söyleyebileceğim bir şey yok fakat profilimde farklı bir konu açmıştım iPad Air vs MatePad Air şeklinde biraz da uzun oldu ama oraya bakarsan MatePad hakkında da oldukça fikir sahibi olmuş olacaksın istersen bir göz gezdir yine kararı verecek olan sizsiniz tabii ki de ama ben kullanmamakla beraber kötü bir tablet olmadığına inanıyorum MatePad'in.

Merhaba hocam iyi akşamlar yeni görüyorum kusura bakmayın. Ben uzun zaman Huawei MatePad Air modelini araştırdım oldukçada beğendim fakat bütçem artınca Apple öğrenci indirimini kaçırmak istemedim iPad Air + Apple Pencil Pro aldım suanlik oldukça memnunum sorular varsa cevaplayabilirim. Huawei tablet almadım ama gerçekten içimde aklımda kalmış bir tablet oldu fakat tecrübe anlamında sana söyleyebileceğim bir şey yok fakat profilimde farklı bir konu açmıştım iPad Air vs MatePad Air şeklinde biraz da uzun oldu ama oraya bakarsan MatePad hakkında da oldukça fikir sahibi olmuş olacaksın istersen bir göz gezdir yine kararı verecek olan sizsiniz tabii ki de ama ben kullanmamakla beraber kötü bir tablet olmadığına inanıyorum MatePad'in.

Geç yazman önemli değil vakit ayirman bile yeterli. Teşekkür ediyorum.

Hocam MatePad Air tabletimle resmen aşk yaşıyorum. Çizim konusunda, 144Hz ekran, dizi, film izlerken oyun oynarken hızı akıcılığı dokunmatik hissiyatı ve en güzeli papermate Edition ekran kaplaması ve yanında gelen klavyesi, mouse müthiş kullanışlı. İşle ilgili her şeyi hallediyorum. Excel'ler PDF'ler, Zoom toplantıları vs.

Gelelim eksilerine. Kesinlikle ve kesinle kamera hayal kırıklığı. Hiç memnun değilim. Yani diğer her şey bu kadar kaliteli olmasa derim ki adamların ellerinden gelen bu, bu fiyata bu kadar kalite. Ama yok yani diğer bileşenlerden en az 3 gömlek aşağıda bir kalitesi var. Son olarak Google servisleri. Bazen deli ediyor beni. Bir şey indiriyorum, sürekli kapatıp açıyor uygulamayı. Ya komple aç kapat yapmam gerekiyor tableti ya da silip sıfırdan yüklemem gerekiyor o uygulamayı. Bir de gbox olduğu için cihazınızı tablet gibi değil telefon gibi görebiliyor bazı uygulamalar. Örneğin albion Online oynuyordum kaç gündür ama geçen gün güncelleme geldikten sonra emülatör aracılığıyla bağlandığımı öne sürerek uygulamayı açmadı. Silip APK ile yükledim. Bunlar çok büyük sıkıntılar değil ama can sıkıyor işte. Keşke Google servisleri olsaymış diyorsunuz.

Hocam kusura bakmayın tekrardan rahatsız ediyorum ama. Ben bugün gidip Huawei ve Samsung'a baktım. Samsung hiç içime sinmmedi kalemi çok dandik geldi sanki hemen kırılacakmış gibiydi. 2. olarak tatbletin arkası feci sıcaktı hoşuma gitmedi. 3. olarak Huawei'ye göre 3K daha fazla. Huawei'ye gelecek olursak bende aşırı çok beğendim. Özellikle ekranı ve kalemi çok güzeldi, Google servisi ile ilgili artık ne sorun yaşarım bilmiyorum ama onu göze aldım. Bu tableti gerçekten istiyorum fakat bazı bilmediğim şeyler var. Bu tabletin yanında kalemi yok ayrıyeten alacağız sanırım. MediaMarkt'ta bana 3K fiyatında olduğunu söylediler bu da Samsung'la aynı fiyata denk geliyor. Bazı konularda gördüm millet kalemi ucuza getirmiş indirim varmış sanırım. Bundan nasıl yararlanabilirim? Kutu içeriği nasıl. Bu cihazı tam kapsamıyla (kalemiyle+klavyesiyle vs.) Nasıl alırım biraz yardımcı olabilir misin?

Son düzenleme:

Hocam kusura bakmayın tekrardan rahatsız ediyorum ama. Ben bugün gidip Huawei ve Samsung'a baktım. Samsung hiç içime sinmmedi kalemi çok dandik geldi sanki hemen kırılacakmış gibiydi. 2. olarak tatbletin arkası feci sıcaktı hoşuma gitmedi. 3. olarak Huawei'ye göre 3K daha fazla. Huawei'ye gelecek olursak bende aşırı çok beğendim. Özellikle ekranı ve kalemi çok güzeldi, Google servisi ile ilgili artık ne sorun yaşarım bilmiyorum ama onu göze aldım. Bu tableti gerçekten istiyorum fakat bazı bilmediğim şeyler var. Bu tabletin yanında kalemi yok ayrıyeten alacağız sanırım. MediaMarkt'ta bana 3K fiyatında olduğunu söylediler bu da Samsung'la aynı fiyata denk geliyor. Bazı konularda gördüm millet kalemi ucuza getirmiş indirim varmış sanırım. Bundan nasıl yararlanabilirim? Kutu içeriği nasıl. Bu cihazı tam kapsamıyla (kalemiyle+klavyesiyle vs.) Nasıl alırım biraz yardımcı olabilir misin?

Hocam direkt sitesi üzerinden almıştım. Yeni model çıkardıkları için Air serisini stokta kalmadı gösteriyorlar, sık sık yapıyorlar bence satış stratejisi. Aceleniz yoksa bir süre bekleyin illaki eklenecek ve kampanya yapılacaktır. Kalemi hediye miydi hatırlamıyorum ama kalem ve kablosuz mouse ile birlikte 17.500e almıştım. İkisi de 3. nesil (hangisi en son çıkansa 2. nesil ise 2.dir net hatırlamıyorum)

Iyi geceler hocam arkadaşın da dediği gibi kendi sitesinde bu kampanya var direkt kalemi bedavaya geliyor ve 3. nesil kalem diye hatırlıyorum gerçekten acelen yoksa MatePad Air'i bekleyebilirsin dediğim konudaki arkadaşları okuduysan deneyimi olan insanlar orada anlatmıştı tableti içine sindiyse ne âlâ ama mutlaka Google sorununu da bir araştır sonuçta para vereceksin fakat çözülebilir olduğunu unutma bende gercekten çok beğendim tableti dediğim gibi o fiyat bandında bütçem olsa şahsen onu tercih ederdim. Bu arada kendi sitesinde sipariş verirken sepete indirimli ürünler ekleyebilirsin kulaklık mouse veya kılıf tarzında sipariş verecekken mutlaka göz at ve dediğim gibi kendi sitesini tercih etmen daha iyi olacaktır.

Özellikle bu sayfayı okursan aklındaki çoğu soru işaretine cevap alacaksın özellikle sormak istediğin şeyler varsa konuya onları etiketleyip de sorabilirsin istersen.

Son düzenleme:
Iyi geceler hocam arkadaşın da dediği gibi kendi sitesinde bu kampanya var direkt kalemi bedavaya geliyor ve 3. nesil kalem diye hatırlıyorum gerçekten acelen yoksa MatePad Air'i bekleyebilirsin dediğim konudaki arkadaşları okuduysan deneyimi olan insanlar orada anlatmıştı tableti içine sindiyse ne âlâ ama mutlaka Google sorununu da bir araştır sonuçta para vereceksin fakat çözülebilir olduğunu unutma bende gercekten çok beğendim tableti dediğim gibi o fiyat bandında bütçem olsa şahsen onu tercih ederdim. Bu arada kendi sitesinde sipariş verirken sepete indirimli ürünler ekleyebilirsin kulaklık mouse veya kılıf tarzında sipariş verecekken mutlaka göz at ve dediğim gibi kendi sitesini tercih etmen daha iyi olacaktır.

Özellikle bu sayfayı okursan aklındaki çoğu soru işaretine cevap alacaksın özellikle sormak istediğin şeyler varsa konuya onları etiketleyip de sorabilirsin istersen.
hocam şarjı ne kadar gidiyor ortalama kullanımda

Hocam şarjı ne kadar gidiyor ortalama kullanımda.

Kusura bakmayın hocam anca cevap verebiliyorum. Pil ömrü kullanıma bağlı değişiyor ben Bluetooth açık ve düşük güç modu açık şekilde kullanıyorum not uygulamaları nedeni bilmediğim bir şekilde işlemciyi fazla kullanıyor yoruyor anladığım kadarıyla bu da ufak bir ısınmaya sebep oluyor bende düşük güç modunu açtım bu sayede pil ömrü açısından olumlu bir geri dönüş aldım diyebilirim. Dediğim şekilde Bluetooth ve düşük güç modu açık kullandığında yaklaşık 3-4 saate %50 kullandım sanırım not alıp ders çalışırken ara ara molalarda şarja taktığım için 0-100 performansını deneyemedim hocam ama inceleme videolarında net yanıt alırsınız direkt sayı istiyorsanız fakat dediğim gibi ne yaptığınıza göre pil tüketimi değişecektir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı