Ders çalışmak için 10-15 bin TL tablet önerisi

15TL fiyat farkı cidden saçma ama S10'u bir test etmem lazım Samsung görevlisinin dediği gibi cidden o özellikler işime yarayacaksa işlerimi çok kolaylaştırı. Baktım mantıksız geldi 11inç modeli almayı düşünüyorum.

15TL fiyat farkı cidden saçma ama S10'u bir test etmem lazım Samsung görevlisinin dediği gibi cidden o özellikler işime yarayacaksa işlerimi çok kolaylaştırı. Baktım mantıksız geldi 11inç modeli almayı düşünüyorum.
Hocam zaten ben S9FE nin 5000 tl fazla olanını söylemiştim onu dememiştim de şimdiden hayırlı olsun hangisini alırsanız dahi hocam şöyle birkaç farkı daha söyliyim bu kmodeller arasındaki
s9Fe lerde kalemlerde bluetooth yok uzaktan yönetme özellikleri yok (normal kalem gibi kullanmayı etkileyen birşey değil), kablosuz ekran yansıtma var ama kablolu ekran yansıtma yok, ekranı ders için gayet yeterli videolarda ışıklı bir yerdeysen parlama bazen rahatsız edebiliyor bunun dışında aklıma başka s10 da olup bunda olmayan özellik gelmedi aklıma seçiminizi bu bilgileri de hesaba katarak yapın hocam iyi akşamlar.

Hocam zaten ben s9fenin 5000 TL fazla olanını söylemiştim onu dememiştim de şimdiden hayırlı olsun hangisini alırsanız dahi hocam şöyle birkaç farkı daha söyleyeyim bu kmodeller arasındaki.
S9felerde kalemlerde Bluetooth yok uzaktan yönetme özellikleri yok (normal kalem gibi kullanmayı etkileyen bir şey değil), kablosuz ekran yansıtma var ama kablolu ekran yansıtma yok, ekranı ders için gayet yeterli videolarda ışıklı bir yerdeysen parlama bazen rahatsız edebiliyor bunun dışında aklıma başka S10 da olup bunda olmayan özellik gelmedi aklıma seçiminizi bu bilgileri de hesaba katarak yapın hocam iyi akşamlar.

Teşekkür ederim hayırlı akşamlar. Umarım ekran üzmez sürekli macdeyim ekranı muazzam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı