10-15 bin TL iPhone önerisi

MRKarki

Picopat
Daha fazla  
Hocam gelecek yaz tatiline telefon alınacak bana. Ben şimdiden alacağım telefonu düşünmek istiyorum. 10-15 k bütçe var. Benim tercihim bu sefer iPhone almak istiyorum çünkü şu an A13 kullanıyorum. Eski bir telefon olmamasına rağmen arayüzü bile kasıyor. Ve Android telefonların bence hepsi böyle. Ben zamanında sıfırdan Xiaomi'nin bir telefonunu almıştım, 2 sene sonra yavaş çalışmaya başladı. Yani uzun vadede iPhone daha iyi. Yani çok oyun oynayan biriyim ama telefondan sadece Instagram, WhatsApp falan kullanıyorum. Yani çok kötü olmayan 10-15 k bütçeye bir iPhone önerebilir misiniz hocam?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bulabilecegin en ust model iPhone 11, onun da paneli les ve kamerasi kotu. S21 FE Snapdragon veya Poco X6 Pro bakabilirsin. Bunlarin SoC'u saglam, A13 gibi degil.

Hocam gelecek yaz tatiline telefon alınacak bana. Ben şimdiden alacağım telefonu düşünmek istiyorum. 10-15 k bütçe var. Benim tercihim bu sefer iPhone almak istiyorum çünkü şu an A13 kullanıyorum. Eski bir telefon olmamasına rağmen arayüzü bile kasıyor. Ve Android telefonların bence hepsi böyle. Ben zamanında sıfırdan Xiaomi'nin bir telefonunu almıştım, 2 sene sonra yavaş çalışmaya başladı. Yani uzun vadede iPhone daha iyi. Yani çok oyun oynayan biriyim ama telefondan sadece Instagram, WhatsApp falan kullanıyorum. Yani çok kötü olmayan 10-15 k bütçeye bir iPhone önerebilir misiniz hocam?

Hocam Apple uzun vadede iyi diye bir şey yok gidip giriş seviye telefon alırsanız tabii kasar ve Android artık IPhone'dan daha stabil ve daha performanslı 15k ya iPhone almak pek mantıklı değil çünkü iPhone düz modelleri alınmaz eğer o fiyata illa iPhone sa yurt dışı alın ama düz model alınmaz benim önerim Android cihazlara yönelin.

Hayır uzun vadede IPhone iyi diye birşey yok. Bahsettiginiz ucuz telefonlar tabii ki kasacak. IPhone da bir zamandan sonra kasıyor. Gidip ust seviye Android alip da 2 sene sonra cok kasiyor abi diyen görmedim.
Hocam bahsettiğim telefonlar ucuz telefonlar değil aynı sistemde iphonelar androidden daha iyi çalışıyor benim bahsettiğim telefonlar 2022 yılında alınmış sıfır telefondan bahsediyorum arkadaşımla aynı zamanda sıfır aldık onunki hala canavar gibi benimki arayüz kasıyor bahsettiğim marka Samsung saygılar

Hocam bahsettiğim telefonlar ucuz telefonlar değil aynı sistemde iphonelar androidden daha iyi çalışıyor benim bahsettiğim telefonlar 2022 yılında alınmış sıfır telefondan bahsediyorum arkadaşımla aynı zamanda sıfır aldık onunki hala canavar gibi benimki arayüz kasıyor bahsettiğim marka Samsung saygılar
A13 diyorsunuz daha ne kadar ucuz olsun. Samsung olmasi iyi yapmiyor samsungun iyi modelleri var kotu modelleri var.

Hocam bahsettiğim telefonlar ucuz telefonlar değil aynı sistemde iphonelar androidden daha iyi çalışıyor benim bahsettiğim telefonlar 2022 yılında alınmış sıfır telefondan bahsediyorum arkadaşımla aynı zamanda sıfır aldık onunki hala canavar gibi benimki arayüz kasıyor bahsettiğim marka Samsung saygılar.
A13 ile ornek vermek gerekirse iPhone 11 arasinda GPU'da %1300 kusur fark var, kasmasi donmasi cok normal.

A 13 değil hocam şuan orda Aceleden yazdım a34 dü galiba şuan bilgisayardan yazıyorum çöp şuan telefon

A13 diyorsunuz daha ne kadar ucuz olsun. Samsung olmasi iyi yapmiyor samsungun iyi modelleri var kotu modelleri var.
Hocam a 13 dediğiniz 10 lira bandında fiyatı var iphonun xs max modelinin 12 bin TL bandında fiyatı var arkadaşımda var hala kullanıyor ben kullanamıyorum

A 13 değil hocam şuan orda Aceleden yazdım a34 dü galiba şuan bilgisayardan yazıyorum çöp şuan telefon

Hocam a 13 dediğiniz 10 bin bandında fiyatı var iphonun xs max modelinin 12 bin TL bandında fiyatı var arkadaşımda var hala kullanıyor ben kullanamıyorum

A13 ile ornek vermek gerekirse iPhone 11 arasinda GPU'da %1300 kusur fark var, kasmasi donmasi cok normal.
Hocam yokmu iPhone öneriniz 10 a 15 e ikinci el düşünüyorum zaten

A 13 değil hocam şu an orada aceleden yazdım A34'dü galiba şu an bilgisayardan yazıyorum çöp şu an telefon.

Hocam a 13 dediğiniz 10 lira bandında fiyatı var iphonun XS Max modelinin 12 bin TL bandında fiyatı var arkadaşımda var hala kullanıyor ben kullanamıyorum.

Hocam yok mu iPhone öneriniz 10'a 15'e ikinci el düşünüyorum zaten.

Hocam bırakın inatlaşmayı illa iPhone alacaksanız gidin 11 mi alıyorsunuz XS Max mı alıyorsanız alın sadece bu ikisi var ama 3/4 ay sonra foruma telefonun sorunları ile konu açıp uğraşmak istiyorsanız ve külüstür çağ dışı vir cihaz almak istiyorsanız iPhone alın artık Pro model hariç iPhone alınmaz boşa para size önerim S21 FE almanız yani paranızı çöpte atmak istiyorsanız atın çöpe bize göre hava hoş.

Ayrıca A13 6500 TL nerede 10k hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı