10-15 bin TL monitör önerisi

572550

Hectopat
Merhaba, bütçe 10-15k arası, 2 veya 4k güzel bir monitör arayışındayım, ekran kartı alacağım, 4080 Super veya yeni 5000 serisi muadili tarzında bir şey. İşlemcim R5 7600, şu an gözüme şöyle bir monitör çarptı:
Nasıl bu, alınır mı?

dostum 4 lira daha az hem 165 hz hem de aynı ms değerinde ve 32 inç oyuna gelip 4k alıyım fala deme eğer rtx 4080 falan yoksa elinde 4knın pek bi espirisi yok indirme kaldırma yan çevirme malzeme kalitesi olarak hepsine kefilim

@michealshumacher 4080S alacağım diyoya arkadaş, konuyu okuyun lütfen.

Konuya atmışsın zaten, bu bakılabilecek bir monitör.

@michealshumacher 4080S alacağım diyoya arkadaş, konuyu okuyun lütfen.

Konuya atmışsın zaten, bu bakılabilecek bir monitör.
5000 serisi almasına ithafen söylemiştim hocam

dostum 4 lira daha az hem 165 hz hem de aynı ms değerinde ve 32 inç oyuna gelip 4k alıyım fala deme eğer rtx 4080 falan yoksa elinde 4knın pek bi espirisi yok indirme kaldırma yan çevirme malzeme kalitesi olarak hepsine kefilim
aradaki fiyat farkının sebebi panel farkı sanırım

Bir de şöyle bir monitör var 2k ama yenileme hızı daha yüksek ama va panel, geleceğe yönelik hangisi daha iyi olabilir

(IPS panelle karşılaştırıldığında VA, IPS'den çok daha üstün kontrast oranına sahip. VA monitörlerin kontrast oranı statik 5000:1 oranına ulaşarak diğer iki panelden daha iyi siyahlar sunar. VA paneller, ayrıca IPS'den daha yüksek yenileme hızına ulaşabiliyor.) dediğim gibi 2k ya 4k oranı dışıda yukardaki monitörün pek bir farkı yok hatta eksikleri bile var ms hızını saymıyorum çünkü fiziksel olarak bir insanın 0.5 mili saniyelik bir süreyi farketmesi zor değil herhangi bir imkanı yok

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı