- Makaleler
- 1
Daha fazla
Tabletle İlgili Öneriye İhtiyacım VarÖğrenci İçin Performanslı Tablet Önerisi (10-15K Bütçe)Ders Çalışmak İçin Tablet Arıyorum: iPad mi, Başka Marka mı?
Tablet almak gibi bir düşüncem var. Genelde ders çalışmak için kullanmak istiyorum. YouTube video ve PDF okuma, ara sıra film, dizi izlerim. Performanslı ve uzun vadeli bir şey arıyorum. Aklımda hiçbir şey yok. iPad düşünüyorum fakat birkaç çeşidi var. En ucuz olanını alsam olur mu yoksa başka marka mı alayım, emin değilim. Kredi kartı ile almayı düşünüyorum. Bana öneri ve tavsiye verirseniz sevinirim. Bütçe olarak 10-15k diyelim. Dediğim gibi uygun bir şey arıyorum. Şu an çok ihtiyacım yok ama almaya değer ise alacağım.
Elektronik: Poco Pad X1 14.999 TL, Poco Pad M1 12.499 TL
500 TL kupon ile X1 14.999 TL, M1 ise 12.499 TL. X1 Xioami Pad 7'nin Poco versiyonu ama 512 GB hafızaya sahip. İşlemcisi ile fiyatındaki cihazları tokatlıyor yine. Ayrıca amiral gemisi HyperOS arayüzüne sahip. Poco Pad M1 ise fena olmayan işlemcisi, büyük ekranı, dana gibi bataryası ve iyi...
Buna bakınız:Xiaomi'nin daha iyi olması S10FE'nin iyi bir seçim olmadığını göstermez ki. Ayrıca benchmark'a göre elektronik cihaz seçmeyi yıllar önce bıraktım. Arkadaş da ders çalışmak istediğini söylemiş.
Samsung Tab S10 FE/FE+ neden alınmaz?
Bu konuda eleştiri gelmeyeceğini düşünüyorum. Samsung'un S10 FE/FE+ tableti alınmaz. Çünkü fiyatları çok yüksek. Tablet piyasasına iyi çeşitlilik geldi ve diğer markalarda tablet konusunda kendini oldukça geliştirdi. Özellikle yazılım ve kalem vb. olarak. Samsung Tab S10 FE 16.999 TL. Fiyatında...