10-15 bin TL'ye Valorant, CS:GO ve günlük kullanım için monitör önerisi

pend0s

Hectopat
Merhaba arkadaşlar şu an AOC'un VA panel C24G1 modelini kullanıyorum sırf Curved istediğim için almıştım fakat fark ettim ki çok fazla yırtılma oluyor ve Valorant, CS:GO oynarken rakipler bulanık bulanık benim ekranıma geliyor. Yayıncıları izlediğim de rakipler yumuşacık ve net bir şekilde ekranlarına geliyor bu sebeple değişim yapmak istiyorum.

Aslında 2K monitör alacaktım fakat onların çoğu 27inç(çok büyük) seviyesinde. Ben daha çok vaktimi oyun oynayarak(rekabetçi) ve dizi-film izleyerek geçiriyorum.

Aslında BenQ Zowie XL2546 serisi tam benim için fakat TN panel olması sebebiyle renkleri çok kötüymüş yoksa Valorant ve CS:GO için direk onu sipariş verecektim iyi ki araştırma yapmışım.

Aldığım FPS değeri 300-450 bandında değişiyor bu sebeple 320-360 Hz düşünüyorum. İleride sistemi de sürekli güncel tuttuğum için bana kaliteli 1080p 24 inç IPS panel 320-360 Hz hem oyun da düşük gecikme süresi hem de günlük hayatta dizi-film izlerken kaliteli görüntü verecek monitör arıyorum.

Bütçe olarak 10.000-15.000 TL seviyesine çıkabilirim fakat işimi görecek ömürlük kaliteli monitör 10.000 TL'ye varsa çok para vermeme de gerek yok.

Böyle bir model buldum fakat daha iyisi varsa önerilere açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar şu an AOC'un VA panel C24G1 modelini kullanıyorum sırf Curved istediğim için almıştım fakat fark ettim ki çok fazla yırtılma oluyor ve Valorant, CS:GO oynarken rakipler bulanık bulanık benim ekranıma geliyor. Yayıncıları izlediğim de rakipler yumuşacık ve net bir şekilde ekranlarına geliyor bu sebeple değişim yapmak istiyorum.

Aslında 2K monitör alacaktım fakat onların çoğu 27inç(çok büyük) seviyesinde. Ben daha çok vaktimi oyun oynayarak(rekabetçi) ve dizi-film izleyerek geçiriyorum.

Aslında BenQ Zowie XL2546 serisi tam benim için fakat TN panel olması sebebiyle renkleri çok kötüymüş yoksa Valorant ve CS:GO için direk onu sipariş verecektim iyi ki araştırma yapmışım.

Aldığım FPS değeri 300-450 bandında değişiyor bu sebeple 320-360 Hz düşünüyorum. İleride sistemi de sürekli güncel tuttuğum için bana kaliteli 1080p 24 inç IPS panel 320-360 Hz hem oyun da düşük gecikme süresi hem de günlük hayatta dizi-film izlerken kaliteli görüntü verecek monitör arıyorum.

Bütçe olarak 10.000-15.000 TL seviyesine çıkabilirim fakat işimi görecek ömürlük kaliteli monitör 10.000 TL'ye varsa çok para vermeme de gerek yok.

Böyle bir model buldum fakat daha iyisi varsa önerilere açığım.

24 inç, 2K ve 300 Hz monitör. Tam sizlik.

@Leon Dayı Hocam merhabalar öneriniz için teşekkür ederim, bir başka konuda yorumunuzu görüp monitör hoşuma gitmişti verdiği özellikler bakımından fakat 27 inç olması sebebiyle sıcak bakmıyorum. Birde monitörün markasını (Koorui) bilmiyorum. Bu yüzden herhangi bir arıza sorunla karşılaşmak istemiyorum.

Monitörün markasını (Koorui) bilmiyorum. Bu yüzden herhangi bir arıza sorunla karşılaşmak istemiyorum.

Koorui G2721E alınır, sorun yaşamazsınız.

%94 DCI-P3, %90 Adobe RGB gibi geniş renk gamutlarına sahip. Parlaklık 400nit, kontrast oranı ise 1090:1 çıkmış. Ortalama renk doğruluğu 0.74 dE, en yüksek ise 1.61 dE görmüş. Ghosting fotoğrafı yanlış çekilmiş ama yine de ekliyorum.

Eki Görüntüle 2602580
Eki Görüntüle 2602581
Eki Görüntüle 2602582
Eki Görüntüle 2602583
Eki Görüntüle 2602584

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı