10-15 saatlik oyun önerisi

Vanga28

Decapat
Katılım
31 Mart 2022
Mesajlar
993
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Kütüphanede bunlar var ama illa bunlar olacak diye bir şey yok. Önerilerinizi bekliyorum.
  • Control.
  • AC Unity, AC Rogue.
  • Ghost Recon Wildlands.
  • The Division 2.
  • Watch_dogs 3.
  • Half-Life -Alyx.
  • Sniper Elite serisi.
  • Tom Raider serisi.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
BioShock Infinite, eski de olsa oynarım diyorsan BioShock 1 Remastered versiyonu bulunmakta. Saf aksiyon seviyorsan Control harika bir oyun bence deneyebilirsin. Başlarda sıkıcı geçebilir ancak sonradan ana karakterin aldığı özel güçlerle daha keyifli bir hal alıyor oyun.

Zorluk takıntın yoksa Dark Souls III oynayabilirsin, eski oyunları (özellikle 2.oyun) çok kütük olduğu için çileden çıkartabilir zaman zaman. Ancak Dark Souls III yağ gibi akar. Onun dışında yine zorluk takıntın yoksa Sekiro: Shadows Die Twice şiddetle öneririm, tartışmasız oyun dünyasının en iyi yakın dövüş sistemini barındırıyor bu oyun içerisinde. Oyna, anlayacaksın ne kadar tatmin edici olduğunu. Ancak öğrenmesi ve alışması Dark Souls'dan çok daha zor onu belirteyim, benim Dark Souls'u defalarca kez bitiren arkadaşım Sekiro'da pes etti mesela o yüzden gerçekten kendine güveniyorsan başla bu oyuna yoksa paran boşa gider.

Resident Evil: 2 önerilmiş, 2 muazzamdır ancak 3 için aynı şeyleri söyleyemem. Çok kısa bir kere verilen paraya değmez. Onun dışında Resident Evil: Village'ı şiddetle öneririm, bölüm dizaynıyla, vuruş hissiyatıyla, korkuyu insanın içine işlemesiyle, kaliteli karakter animasyonlarıyla benim için tartışmasız başyapıttır bu oyun.

Büyük ihtimal oynamışsındır ancak oynamamış olma ihtimaline karşı yine de önereyim, Dishonored. Yine bölüm dizaynı ve oyuncuya sağladığı özgürlüğü sayesinde müthiş bir oyundur Dishonored.
 
En merak ettiğim oyunların başında geliyor ama fazla durağan YouTube'dan izlediğim kadariyla.


Metro yu oynadım keske bitmeseydi.


Kütüphanem de varmis 2 ve 3 ü güzel se baslayabilirim.
Metro sağlam oyundur doğru. Bence BioShock serisine şans vermelisin aşırı iyi oyunlar. İlk 2 oyun biraz eski gibi gelebilir ama BioShock Infinity aşırı derece de iyi oyun. Zaten bu 3 oyun indirim de 20TL oluyor toplam.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı