10-20 bin TL'ye YKS için tablet önerisi

Hocam eğer bulunduğun ilçede varsa bugün alırım yoksa sipariş geçerim yardımınız için teşekkürler bir de sizde PDF kullanmışsınız sanırım onları benimle paylaşır mısınız bir de hangi uygulamayı kullandınız.
Buraya atabiliyor muyum telegram linklerini ben telegramdan buluyorum bütün kitap pdflerini

Hocam eğer bulunduğun ilçede varsa bugün alırım yoksa sipariş geçerim yardımınız için teşekkürler bir de sizde PDF kullanmışsınız sanırım onları benimle paylaşır mısınız bir de hangi uygulamayı kullandınız.

Hocam bir saat sonra ekran boyutlarıyla alakalı nirşeyler yazacağım gene bir fikir oluşturabilir diye daha iyi karar vermenize yardımcı olsun diye.

Hocam bir saat sonra ekran boyutlarıyla alakalı nirşeyler yazacağım gene bir fikir oluşturabilir diye daha iyi karar vermenize yardımcı olsunhocam.

Hocam bir saat sonra ekran boyutlarıyla alakalı nirşeyler yazacağım gene bir fikir oluşturabilir diye daha iyi karar vermenize yardımcı olsun diye.

Hocam Tab S9 nasıl ne gibi fark var.

Hocam Tab S9 nasıl ne gibi fark var.

Hocam ilk önce büyük ekran konusunu anlatayım cihaz büyük olursa ekde tutması zor oluyor ayrıca fiyat olarak minimum 3 bin TL daha pahalı olduğu için ekonomik olarak da iyi değil ve 11 inç 13 inçe göre daha porratif ve kullanışlı geliyor. Tab S9 Snapdragon işlemcili bunun senin için tek avantajı oyun oynamak olur, ki senin durumda kriter oyun değil ders bu sebeple gereksiz kalacak, en önemli fark ise S9'da AMOLED ekran var film izlerken siyah yerler daha iyi gözüküyor fakat bütün AMOLED ekranlar titreşimle ekran parlaklık ayarı yaptığı için gözleri çok yoruyor ve uzun süre ekrana bakım çalışmak çok zor AMOLED veya türevi ekranlarda. S10 FE TFT LCD ekran olduğu için ekranınsa titreşimle karartma yok bu yüzden gözlerin daha rahat edecek ve fiyat avantajıda olduğu için en tercih Tab S10 FE bence.
Eğer ders çalışmak için alacaksanız ve bana ders çalışırken köstek değil destek olsun diyecekseniz Tab S10 FE her yönüyle biçilmiş kaftan.
Ayrıca alacağınız ürünü Akakçe üzerinden aratın çünkü en uygun fiyatları buluyor.

Hesap makinesi ekranından hallice ekranlı s9 fe ye o paraları vermek, bilemedim. Honor pad v9 şuan tam fiyat performans cihazı
Hocam V9 İPS panel kullanıyor yani TFT den daha iyi fakat kontrast oranı ve tepe parlaklık seviyesinde, Samsung gerçekten çok daha iyi .

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı