Evet hitap eder, izledim.
Biraz izleyin anlarsınız zaten.
Eyüp Hoca'da temel atıp gelin demişti ondan sordum. Yanına 345 düşünüyorum zorlanmam umarım.
Evet hitap eder, izledim.
Biraz izleyin anlarsınız zaten.
Geometri için dedi mi bilmiyorum, matematik için temel seviyeye hitap etmeyebilir.Eyüp Hoca'da temel atıp gelin demişti ondan sordum. Yanına 345 düşünüyorum zorlanmam umarım.
Eyüp B'nin geometri 2026 kampı var ve videolar tek parça. Eyüp hoca temeliniz yoksa 1 ay üçgenler çalışın gelin diyor ama yorumlarda ki çoğu kişi ise kampın kolay seviyeye bile hitap ettiğini söylüyor. Benim de geometrim sıfır olduğu için kampı izleyen veya seviyesini bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.
İşte mesele burada hocam, şuan haziran ayında olsak atardım temel. Ama aralık ayında olunca kampta mayısın sonunda bitiyor onun için sordum.Hocam zor değil hatta hoca her şeyine kadar anlatıyor en basit ayrıntıya kadar iniyor.
Ama ondan önce bir üçgenler temeli atmanız iyi olur.
Rehber matematik 0'dan geometri kampını bitirip Eyüp b ye geçmeniz daha iyi olur.
Rehber matematiğin kampını bayağı kısa sürede bitirirsiniz.
İşte mesele burada hocam, şu an haziran ayında olsak atardım temel. Ama aralık ayında olunca kampta mayıs'ın sonunda bitiyor onun için sordum.
Hocam bence yetişir ya merak etmeyin.
Rehber matematiğin kampı cidden çok kısa her gün oturup 2 saat baksanız 2 hafta da falan çok rahatlıkla biter.
Bende böyle ilerledim hatta Eyüp b ye daha yeni geçtim diyebilirim bence konular yetişir endişe etmeyin.
sadece 345 çözecekseniz 5 aydan çok daha kısa sürer bence, tabi çalışma yoğunluğunuza bağlı.Üçgenler temeli 1 ay sürse, Eyüp B'nin 21 haftalık kampı ile mayıs sonu bitiyor.
Üçgenler temeli 1 ay sürse, Eyüp B'nin 21 haftalık kampı ile mayıs sonu bitiyor.
Sadece 345 çözecekseniz 5 aydan çok daha kısa sürer bence, tabii çalışma yoğunluğunuza bağlı.
1 ay sürmez hocam. Üçgenler toplam 22 video günde 2 video izleseniz 11 günde bitiyor.
Ve kitap basit ve öğretici olduğu için videolar kolaylıkla izleniyor.
Hocam haklısınız da adı üstünde temel atma hızlı bitmesinin anlamı yok ki. Üstelik ilaç da çözeceğimi düşünürsek hocanın dediği gibi 1 ay normal gibi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.