10.8.5 Mac os x Ses ve Ekran kartı driver sorunu

Murat POLAT

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba Arkadaşlar,

Mac os x 10.8.5 Kurdum herşey çok güzel fakat bir türlü ekran ve ses kartını tanıtamadım, bana yardımcı olucak bir arkadaşımız var mı ? Ayrıca yapamadığım şey USB olmadan Mac os x'u açamıyorum ( Boot edemiyorum)

Saygılarımla.

@Recep Baltaş rica etsem Team ile bağlanıp yardımcı olurmusun ? Kaç gündür uğraşıyorum ama bir türlü işin içinden çıkamadım

Son düzenleyen: Moderatör:
@Recep Baltaş Ses kartı için : Dev id : 1e20 ven id : 8086 7 series c210

Ekran kartı : Dev id : 0116 ven id: 8086

Boot için Clover v2 kullanıyorum ama anlıyamadığım şey şu üstad. Hangi dosyaları nereye nasıl taşıyacağım ?

Vendor ID 8086
Device ID 0116

HD3000 Ekran kartımı bir türlü tanıtamadım. Herşey tamam tek sorunum ekran kartımı aktif edememem @Recep Baltaş yardımcı olabilirmisin üstad. Kaç gündür yapamadım.

@Amigaci ''0x01660009'' Configurator'da Graphics adli sekmenin altindaki ''Inject Intel'' secenegine tik atin.
En sagdaki IGPlatformID kismina yukarida verdigim ID'i girip kaydedin.
Unutmayin HDD'nin EFI bolumunu mount edeceksiniz.
(Su an farkli bir kurulum metodunu deniyorum. Dolayisiyla Turkce Karakter kullanamiyrum henuz. Daha sonra duzenliyecegim.)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı