10.8.5 Mountain Lion Wifi ve Ses Kartı Sürücülerini Tanıtamadım

sungurco

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhabalar;
Daha önce mavericks 10.9.4 denemiştim fakat kurulum gerçekleştiremedim. Bende Mavericks yerine 10.8.5 ML kurulumunu gerçekleştirdim. Sorunum başlıkta da belirttiğim gibi Wi-Fi ve Ses kartlarını tanıtamadım. Yardımlarınızı bekliyorum,teşekkürler.

Atheros AR5B97
Realtek Ses Kartı

Ses kartınıda buldum.
Wifi= Atheros AR5B97
Ses= Realtek ALC272 ek olarak NVIDIA GF108 diye bir şeyde gözüküyor.
Bu arada Lion'a düşürdüm sistemi

Ek olarak şunu söylemek istiyorum. Wi-Fi driverını buldum yükledim. Ama şöyle bir sorun var. Şifreli ağlara bağlanmıyorum.Bağlantı sorunu veriyor. Sadece şifresiz ağlara bağlanabiliyorum. Mavericks de aynı ML de aynı

Ses için VoodooHda 2.8.6.pkg son sürüm buradan indirip denemelisin.
VoodooHDA 2.8.6 pkg installer - HackintoshOSX.com
İlk önce bu paketle sesin çalışıp çalışmadığını kontrol et. Verdiğim bağlantıdaki paketin içinde resimli ayarlar vardır onları incele ve sistemine uygula.
Ses problemi devam ederse paketi kaldırmadan bu bağlantıdaki voodoohda.kext dosyasını indir ve KextUtility yardımıyla yükle.
i5 alc272 - HackintoshOSX.com
Sistemi yeniden başlat.

Bu da Wifi için kext :
AtherosAR5B97pack - HackintoshOSX.com

Donanımını tanımazsa DivID & VenID numaralarını elle info.plist dosyasına eklemelisin.

Ses için VoodooHda 2.8.6.pkg son sürüm buradan indirip denemelisin.
VoodooHDA 2.8.6 pkg installer - HackintoshOSX.com
İlk önce bu paketle sesin çalışıp çalışmadığını kontrol et. Verdiğim bağlantıdaki paketin içinde resimli ayarlar vardır onları incele ve sistemine uygula.
Ses problemi devam ederse paketi kaldırmadan bu bağlantıdaki voodoohda.kext dosyasını indir ve KextUtility yardımıyla yükle.
i5 alc272 - HackintoshOSX.com
Sistemi yeniden başlat.

Bu da Wifi için kext :
AtherosAR5B97pack - HackintoshOSX.com

Donanımını tanımazsa DivID & VenID numaralarını elle info.plist dosyasına eklemelisin.
Ses için verdiğiniz linklerdeki dosyaları indirdim deneyeceğim. Wi-Fi için verdiğiniz linki denedim Wi_Fi çalışıyor fakat şifreli ağlara bağlanmıyor. Bu arada tekrar hatırlatayım sistemi Lion'a düşürdüm

Bunları denedim fakat bir sonuç alamadım.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı