10 ayda sayısal 50k yapılır mı?

Zers

Hectopat
Arkadaşlar merhaba ilk mezun senem ve her şeyi sıfırdan aldım, bu ay başında başladım şu an TYT mat ve fen götürüyorum. Sizce 10 ayda sayısal da ilk 50 bin gibi bir sıralama yapabilir miyim ya da nasıl çalışmam lazım 8-10 saat çalışıyorum günde.
TYT 40 net yapıyorum AYT de sıfırım fen hariç. Bilemeyiz vb gibi yorumlar yapmaktan kaçının.

Sadece çalış bu tarz soruların bir getirisi olmuyor işin sırrı sadece çalışmak.

Yani her gün günde 6 saat çalışmak gibi bir sınırlamaya girme. Kendine konuların yazılı olduğu bir kağıt yap konuları alt alta yaz sonra bu hafta şu konuları bitireceğim de bak pazartesi sorunun olur 6 saat çalışırsın salı 10 saat bir şekilde telafi edersin. Bu arada pomodoro gibi 25dk ders 5 dk ara gibi saçma şeylerden uzak dur aranı ver ama sürekli sürekli değil.

Sadece çalış bu tarz soruların bir getirisi olmuyor işin sırrı sadece çalışmak.

Yani her gün günde 6 saat çalışmak gibi bir sınırlamaya girme. Kendine konuların yazılı olduğu bir kağıt yap konuları alt alta yaz sonra bu hafta şu konuları bitireceğim de bak pazartesi sorunun olur 6 saat çalışırsın salı 10 saat bir şekilde telafi edersin. Bu arada pomodoro gibi 25dk ders 5 dk ara gibi saçma şeylerden uzak dur aranı ver ama sürekli sürekli değil.

Teşekkür ederim hocam. Tavsiyelerinizi dikkate alacağım, eğer konu hala aktifse sonuçlarımı forumda paylaşacağım.

Hocam kırmak istemem ama gereksiz motivasyonda vermek istemem. Açıkçası TYT de şu zamanda 40 net, AYT'de sıfır olan biri 1 sene içerisinde 50k gibi bir sıralama yapabilmesi imkansıza yakın ama tabii ki imkansız değil. Senin konuları ne kadar hızlı sürede kavrayabildiğine bağlı. Çok çalışman lazım çok fazla.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı