10 bin TL 240 Hz 2K monitör önerisi

Bütçe
10000 TL
Yanlış bilgi (MAG274QRF-QD monitör 165 Hz idir.)
Viewsonic dediğin 2K 165hz 240 değil. M27Q ise aşırı pahalı muhadili MSI 4000TL daha ucuz ve Gigabyte olanın stoğu yok.
MSI MAG274QRF-QD'ye bir göz atmanı öneririm. O da 27 inç, 240Hz, 1ms tepki süresi ve IPS panel sunuyor

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayrıca Dell olanda 165hz hocam sen hangi monitörlerden bahsediyosun. Hani direk kodlarını kopyala yapıştır yapıyorum. 240hz bir model çıkmıyor dediğin bende bilmiyorum hani piyasada olsa bilirim ama bende hiç görmedim 240HZ.

MSI MAG274QRF-QD'ye bir göz atmanı öneririm. O da 27 inç, 240Hz, 1ms tepki süresi ve IPS panel sunuyor
Attığın 4 monitörden 3 tanesi 240Hz değil farkındasın dimi ?

MSI MAG274QRF-QD'ye bir göz atmanı öneririm. O da 27 inç, 240Hz, 1ms tepki süresi ve IPS panel sunuyor.

Hocam dediğiniz monitörü arattığımda 165 Hz versiyonu çıkıyor karşıma link atabilir misiniz rica etsem.

Pardon 165Hz.

Son düzenleyen: Moderatör:
MSI Olan 240HZ QHD çok kaliteli bütçeni zorlayacaksa Samsung olanı alabilirsin. Va panel olduğuna bakma çok kaliteli bir model vatan PC'de değişim için geri gönderilen ürünü denemiştim performansı falan çok iyiydi.

Ya bu kafadan bir şeyler sallıyor. Raporladım trollüyor bizi sözde.

İlk yazdığında ChatGPT'den yazılmış gibi hissettirdi ama bilmiyorum günahına girmek istemem arkadaşın.

İlk yazdığında ChatGPT'den yazılmış gibi hissettirdi ama bilmiyorum günahına girmek istemem arkadaşın.
Chat GPT internetten aldığı bilgileri kopyala yapıştır sunuyor o yüzden gidip bilgin yoksa sal bilen biri cevaplasın boş laf kalabalığı olmasın.

Hocam VA olmasına çok takılmadım ama Curved olması bir tık düşündürdü rekabetçi oyunlarda çok takık biriyim de. Sanki pro oyuncu gibi en küçük ayrıntıya takılabiliyorum. Curved'e alışabilir miyim iyi oynanır mı bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…