10 bin TL 240 Hz 2K monitör önerisi

Bütçe
10000 TL
Yanlış bilgi (MAG274QRF-QD monitör 165 Hz idir.)
Viewsonic dediğin 2K 165hz 240 değil. M27Q ise aşırı pahalı muhadili MSI 4000TL daha ucuz ve Gigabyte olanın stoğu yok.
MSI MAG274QRF-QD'ye bir göz atmanı öneririm. O da 27 inç, 240Hz, 1ms tepki süresi ve IPS panel sunuyor

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayrıca Dell olanda 165hz hocam sen hangi monitörlerden bahsediyosun. Hani direk kodlarını kopyala yapıştır yapıyorum. 240hz bir model çıkmıyor dediğin bende bilmiyorum hani piyasada olsa bilirim ama bende hiç görmedim 240HZ.

MSI MAG274QRF-QD'ye bir göz atmanı öneririm. O da 27 inç, 240Hz, 1ms tepki süresi ve IPS panel sunuyor
Attığın 4 monitörden 3 tanesi 240Hz değil farkındasın dimi ?

Ayrıca Dell olanda 165Hz hocam sen hangi monitörlerden bahsediyosun. Hani direk kodlarını kopyala yapıştır yapıyorum. 240Hz bir model çıkmıyor dediğin bende bilmiyorum hani piyasada olsabilirim ama bende hiç görmedim 240Hz.

Attığın 4 monitörden 3 tanesi 240Hz değil farkındasın değil mi?

Pardon 165Hz.

Son düzenleyen: Moderatör:
MSI Olan 240HZ QHD çok kaliteli bütçeni zorlayacaksa Samsung olanı alabilirsin. Va panel olduğuna bakma çok kaliteli bir model vatan PC'de değişim için geri gönderilen ürünü denemiştim performansı falan çok iyiydi.

MSI olan 240Hz QHD çok kaliteli bütçeni zorlayacaksa Samsung olanı alabilirsin. VA panel olduğuna bakma çok kaliteli bir model Vatan PC'de değişim için geri gönderilen ürünü denemiştim performansı falan çok iyiydi.

Hocam VA olmasına çok takılmadım ama Curved olması bir tık düşündürdü rekabetçi oyunlarda çok takık biriyim de. Sanki pro oyuncu gibi en küçük ayrıntıya takılabiliyorum. Curved'e alışabilir miyim iyi oynanır mı bilemedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı